Gönderen Konu: iklim insan kişiliğini değiştirir mi?  (Okunma sayısı 2533 defa)

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
iklim insan kişiliğini değiştirir mi?
« : 28 Mart 2008, 20:48:36 »
arkadaşlar 2 nisan çarşamba günü münazaramız var tuğba demirok (yani ben ;))adem tosun safiye çakmak ve yedeklerde havvanur kara olmak üzere 4 kişi katılıyoruz ilk etap kız meslekle  konu iklim insan kişiliğini değiştirr değiştirmez biz değiştirmezi savunuyoruz bu konu hakkındaki örneklerinize ihtiyacımız var

Çevrimdışı gemcay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2008, 21:12:27 »
siz zor olanı seçmişsiniz bu sectiğinizi psikyatrisle konusmustum unıversıteye gelmeden once gıdecegım sehır hakkında kesinlikle degiştirir ama gballısınız bunun üstünde gelirsini bıilgi edinirsem size ulaştırrım kolay gelsın başarılar...

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2008, 21:25:38 »
ya kura çekldi sonuç bu oldu ya aslına bakılırsa ilk bakışta değiştirr gibi gelio ancak değiştirmio değişen anlık tepkilerimiz kişiliğimiz değil herkes bu konu gündeme geldğinde hawa kapalı olduğunda mutsuz güneşli olduğunda mutlu oluruz dio ama bu kişilikle alakalı deildir o anki ruh halimiz bu durumdan etkilenmiştir o an mutsuzuz die hep öle kalacak halimiz yok zaten kişiliğin tanımına bakılacak olursa hep tutarlı sözcüğü geçio yani her ilklim koşulunda kişiliğimiz değişseydi hepimiz kişiliksiz olurduk kesnlkle değişmio siz mesela gemlkteyken cesur bi yapıya sahipken üniwersiteye gittiğinizde bu yapınızı yitiriyormusunuz hayır! bu durumda kişilik tutarlıdır ve hiç bi faktörde değişmez zaten bi çok düşünürde kişiliğin doğuştan geldiğnii ve hiç bi faktörle değişmeyeceğini kanıtlamış ii dilekleriniz için tşkler yardımlarınızı beklyrz :)

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2008, 16:46:29 »
münazaramız var yarınnn   :-\

Çevrimdışı gemcay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2008, 17:09:40 »
herhalde zaman gecti  :(ama sürekli aleyhinize görüş buluyorum savunman guzel,kız meslegı yencek kadar yanlız. sana şunu dıyeyım ben gemlıkteyken daha sakıındım cunku havalar normal mevsımler zamanı gelınce olyodu suan denizlide okuyorum burada havların cok dengesız oldugunu bunun devamında insanların kişiliğini etkilediğini dile getirmişlerdi bu azda olsa bana yansıdı ayrıcı benden ziyade denizli halkına yansımış bi durum yanı soylemlerde kalan ifadeleri burdaki tecrübemle tasdikledim
diceklerim bunlar şimdilik sonuç ne oldu?

Çevrimdışı tülin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2008, 19:08:40 »
bugün münazarayaa ev sahiplik yaptık ve rakibimiz olan kız meslegi hic szorlanmadan yendikk :) bizz 1079 :o puan aldıkk kız meslekk 855

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2008, 19:28:15 »
eet arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederiz bizi sizler var ettiniz  ;D  ;D

Çevrimdışı tülin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Nisan 2008, 19:31:11 »
ayy o diyarbakırr cok fenaydııı :'(

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Nisan 2008, 19:33:36 »
ayrıca hiç kimse bizim aldığımız puanı alamadı gemcay yani karşımıza gemlik lisesi ticaret gelseydide yada her hangi bi ouklda gelseydi çok rahatlıkla geçecektik çünkü münazarada en yüksek puanı biz aldık eze eze kazandık diebiliriz aldığımz tepkilere göre ademde bende safiye arkadaşımda çok ii knşmuşuz buradan öğretmenlerimede tşk edeyrm zuhal gülay muzaffer neriman hocama saygılar çok emekleri geçti  :)

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2008, 19:36:14 »
yazayım mı burayada tülin  ;D buarada saol bebem ya moral werdn wala münazarada süper falan yaptıkça felaket rahatladm  :-*

Çevrimdışı tülin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2008, 19:38:15 »
yazz yaa bn cok etk,lendm sahsenn :'( ölee yaa tam destek hep destek bize böyleee ;)

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2008, 19:42:30 »
annem yaaa :-*  :-*  aynı iklim şartlarında yaşamış hatta aynı evi paylaşmış iki insan... birbirinin canından birbirinin kanından olan iki kimse... biri diyarbakırdaki dersane patlamasında ölen küçük kız kardeş dieri ise bu patlamayı düzenleyen terör örgütü üyesi abi... soruyorum şimdi sizlere bu abiyi saldırgan yapan iklim mi yoksa diğer föktörler midir ? fazla söze gerek yok  beni dinledğinz için tşkler dedim zaten sonra kız meslektekiler intihar girişimnde bulundu  ;D

Çevrimdışı tülin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 02 Nisan 2008, 19:43:53 »
biz burda shockedd tuba mı buu yaaa  :P :P :P :P :D :D

Çevrimdışı Tubaa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2008, 19:47:12 »
kızaaamm ben keşfedilmemiş bi hazineyim bende daha ne cevherler var die bi yalaklık yapmanın luzumu yok sanırım :P şarkıda sölcktm ama vakit dardı

Çevrimdışı gemcay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 02 Nisan 2008, 20:35:43 »
verdiğin ornek pek alakalı bi örnek degil sadece bi drama yapmıssın gemlikteki zaten hıc bır okul bızım ayarımızda degıl o yuzden kıstas almayın gemlıkteki oklları bu arada tebrik ederim

Yorum yaz