Gönderen Konu: Kutlu Doğum Haftası Kompozisyon Yarışması Yapıldı  (Okunma sayısı 268 defa)

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle

Peygamber Efendimizin Merhamet konulu kompozisyon yarışmasında ilk üç dereceyi Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı.
   Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gemlik İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaöğretim okulları arası düzenlenen ‘Hz Muhammed’in Merhameti’ konulu kompozisyon yarışması neticelendi.
   İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Burhan inan kompozisyon yarışmasıyla gençlerin peygamber efendimizi daha yakından tanımayı amaçladıklarını belirtti.
   Toplam 14 eserin katıldığı yarışmada yapılan değerlendirme sonucu ilk üç dereceyi Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı
Buna göre 10-B sınıfı öğrencisi Betül Polat birinci,11-E sınıfı öğrencisi Fatih Yıldız ikinci ,10-F sınıfı öğrencisi Tuğba Akaya da üçüncü oldu. Birinciye tam ikinciye yarım üçüncü gelen öğrenciye ise çeyrek altın hediye edilecek.
   GCBAL Okul Müdürü Nazım Özer ve okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halil Gemici dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamlarını dilediler.
   14 Nisan tarihinde yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası programında öğrencilere hediyeleri verilecek. Programda birinci Betül Polat’ın kompozisyonu da okunacak.

Gemlik Gündem Gazetesi
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı meleKız

• *
  • orama konma burama kon asdasfdsad :D
    • Profili Görüntüle
Kutlu Doğum Haftası Kompozisyon Yarışması Yapıldı
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2011, 19:19:45 »
keşke kompozisyonu da yayınlasaydınz.
Dün başıboş dolaştım sokaklarda... Ne ben yalnızdım nede onlar ! İçimi döktüm kaldırımlara.Ben yürüdüm, o yürüdü.Gölgemi sürüdü zaman...

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
Kutlu Doğum Haftası Kompozisyon Yarışması Yapıldı
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2011, 18:43:22 »
eğer elinizde varsa gönderebilirsiniz yayınlarız :)

Yorum yaz