Gönderen Konu: 2010 YILI LYS SONRASI BİR YÜKSEK ÖĞRETİME YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİ  (Okunma sayısı 867 defa)

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
OKULUMUZ 2010 YILI YGS VE LYS SONRASI

BİR YÜKSEKÖĞRETİME  YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİ

Başarı oranımız Tercih yapanlar araasında:%71.01

Toplam Yerleştirme:69.50

12 A SINIFI
ESRA KILIÇ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
EMRE MERT ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNV.MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK. ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ
MERVE DURAN  SAKARYA ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ  
ÖMER ÇİFTÇİ  AND.ÜNİV.(ESKİŞEHİR)MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK. MALZEME BİLİMİ VE MÜH.İNGİLİZCE
ŞÜKRAN ORAL AND.ÜNV (ESKİŞEHİR)  MÜH.MİMARLIK FAK. ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.İNGİLİZCE
AYŞİN ARSLAN   ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNV.MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK. ENDÜSTRİ MÜH.
MUHAMMEDR SOYLAR :KOCAELİ ÜNV..MÜH.FAK.BİLGİSAYAR MÜH.BÖL
MECİT SÖNMEZ Adı GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
AYCAN GÜLERYÜZ   ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)MÜH.-MİMARLIK FAK.MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)
ŞURA TAYINCIONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) MÜH. FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
 AYDAN DEMİR ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ  TIP FAKÜLTESİ
UMUT BASKAN  SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ  
ESRA BAYINDIR  ESKİŞEHİR OSMANG.ÜNV. FEN-EDEBİYAT FAK.MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ   BAŞAK TİLKİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ (İÖ
MEHMET KAAN SERTKAYA   DUMLUPINAR ÜNV.(KÜTAHYA)MÜHENDİSLİK FAK.BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ZELİHA KOÇ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK.  ENDÜSTRİ MÜH.

12 B SINIFI

MELİK CAN AÇIKBAŞLICA YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)  FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ  
ZEYNEP ÖZBOSTANLAR   SAKARYA ÜNV. İKTİSADİ VE İDARİ BİL.FAK.LUSLARARASI İLİŞKİLER (İÖ
YAHYA ZEKERİYA ATAMAY SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİMAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)
OĞUZHAN TOPÇU NAMIK KEMAL ÜNV.(TEKİRDAĞ)ÇORLU MÜHENDİSLİK FAK.   ÇEVRE MÜH.(İÖ)  
FURKAN ARABALI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)  
HANDE ASLAN  İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ  MİMARLIK FAK.ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA(İNG)
MUSTAFA RECEP GEMİCİ ATATÜRK ÜNV. (ERZURUM)K.K.EĞT.FAK.İLKÖĞRT.MATEMATİK ÖĞRT.İÖ
BURCU APAYDIN  BALIKESİR ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK.ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ  
ALİCAN ÖZKAN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ  
KÜBRA ÇETİN EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)FEN FAKÜLTESİMATEMATİK                                         ABDULLAH İNCE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAK. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ  
BERRAK YILMAZ  BALIKESİR ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ  SÜLEYMAN GÜNDOĞDU DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)MÜHENDİSLİK FAK.JEOFİZİK MÜH.
MERT ÖZEN  DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)  
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (TAM BURSLU)  
FEYZA POTUR  MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) ECZACILIK FAKÜLTESİ  
BETÜL ALTIN  SAKARYA ÜNİVERSİTESİ  MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ  
EZGİ SARIGİL  ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK.ÇEVRE MÜH.
ÇAĞRI BOYALIKLI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN FAKÜLTESİ  MADEN MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) ÖZGE İMRE  YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİMATEMATİK

12 C SINIFI

EMRE DEMİRCAN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİMETALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ İÖ
DİLANSU KAHRAMAN   MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  KİMYA MÜHENDİSLİĞİ HÜSEYİN ŞEN BALIKESİR ÜNV.MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ  
HALİT ŞENER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)MAKİNE FAKÜLTESİENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)  GÜZİDE YALÇINKAYA  DUMLUPINAR ÜNV. (KÜTAHYA) MÜHENDİSLİK FAK. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ  
EZGİ CANSEV GÖKÇE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAK. İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ (İÖ)
ELÇİN ARIDİL GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK FAK.MALZEME BİLİMİ VE MÜH.
ELİF MEKİK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)VETERİNER FAKÜLTESİ  
GÜRKAN GÜVEN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA-METALURJİ FAK.METALURJİ VE MALZEME MÜH.  
ÖMER MELİH KILIÇ   BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ NECATİBEY EĞİTİM FAK. KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ

12 D SINIFI

AYŞE ÖZ  SİNOP ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİOKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ  
AKİF GÖKSEL  AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)ALANYA İŞLETME FAK.TURİZM İŞLETMECİLİĞİ  
SAFİYE ÇAKMAKİSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ (İÖ)  
RAMAZAN ERSOY SİS :9EYLÜL İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ.İŞLETME
MELİKE ATMACA  SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİSINIF ÖĞRETMENLİĞİ (İÖ)  
KORAY TUMBA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)KÜTAHYA MESLEK YÜKSEKOKULUDIŞ TİCARET KADRİ KALDIRIM  DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İKTİSAT (İÖ) ASYA BAŞARAN MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) HUKUK FAKÜLTESİ
GÖKÇE GÖKDENİZ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İKTİSAT  
MENEKŞE ÇAM SAKARYA ÜNV.EĞİTİM FAK SINIF ÖĞRT.                                                                        NESLİ AKSU YABANCI üNV.
GÖKSU YILDIRIM  İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİİKTİSAT  
CEM İŞLEK  ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İŞLETME  
ALİ MERT AKA  ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İŞLETME

12 E SINIFI
NAZAN ÇOLAK:İSTANBUL ÜNV.İGŞLETME FAK.İŞLETME (İNGİLİZCE)
NECMİ KAYACIK:İSTANBUL ÜNV.FEN EDB FAK.KLASİK ARKEOLOJİ
KADİR BAKİ:KADİR BAKİESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TO.İŞ.Y.O.TURİZM VE OTEL İŞLET.
OĞUZHAN TURUNÇ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
MESUT BAYKAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOK.ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK  
DİLER ÖZDEMİR SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.ULUSLARARASI İLİŞKİLER  
EMİNE ELİKESİKANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ  
ELİF ATMACAYMARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ  
ŞAHABETTİN KATTAŞ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İŞLETME  
HALİL ÜNAY MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)FEN-EDEBİYAT FAK.SOSYOLOJİ  
RECEP ADIGÜZEL SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİKAMU YÖNETİMİ (İÖ)
FATİH CANBAZ ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİİKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.İŞLETME  
BURAK BAYER  MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)ATATÜRK EĞİTİM FAK. SINIF ÖĞRETMENLİĞİ (İÖ)
MERVE İŞGÜDER ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAK.TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
ONUR ÖZGÖRENANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)İKTİSAT FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ
ZEKİ KAĞAN AKMAN KOCAELİ ÜNİVERSİTESİİLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK

12 F
VECİHE GİZEMANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)  ÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ  
TUĞBA DEMİROK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ  
AYGÜN ÇAMLICA Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EDEBİYAT FAK.MÜTERCİM-TERCÜMANLIK (İNGİLİZCE)  
MERVE OĞULMUŞ Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EDEBİYAT FAK.AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI
MERT ŞEŞEN  Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EDEBİYAT FAK. AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI
SERVET BAYRAMOĞLU  Adı KOCAELİ ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ  İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ  
MERVE ÇAKIR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)EĞİTİM FAKÜLTESİ  İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ  
KEZİBAN KURT  HACETTEPE ÜNV.EDEB,FAK.MÜTERCİMLİK-TERCÜMANLIK (ALMANCA)
TUBA ÜNLÜ  EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

12 G
BEKİR DAMAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (İÖ)
BURÇİN DÜZLÜ  DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU  DIŞ TİCARET  
MURAT KAYA  M. KEMAL ÜNV (HATAY)TURİZM İŞLTM.VE OTEL.Y.O. SEYAHAT İŞLETM.(İÖ)  
EMRAH ARTIK UŞAK ÜNİVERSİTESİ  EĞİTİM FAKÜLTESİ  TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
UTKU ALİ GERÇEK  EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK  

GCBAL ÖSS'DE İLÇEMİZİN GRURU OLDU

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi dün açıklanan LYS sonuçlarına göre yine elde ettiği yüktsek başarıyla ilçemizin yüz akı oldu.

ÖSS 2010 yılı sonuçlarına göre Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi toplam yerleştirmede %69.50 Tercih yapan öğrenciler arasında %71.01 başarı oranını yakaladı.

2010 ÖSS sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü İdris Aka 'Okulumuz bu yılda önceki yıllarda olduğu gibi ÖSS sonuçlarına göre oldukça güzel başarı elde etmiştir.Toplam yerleştirmede %69.50 tercih yapan öğrenciler arasında %71.01'lik bir oran yakalanmıştır.yüksetk puan alıp ÖSYM Klyavuzundaki hatalar nedeniyle açıkta kalan bir kısım öğrencilerimizin ek yerleştirmede yerleşebileceklerini umuyorum Böylece başarı oranımız daha da yukarılara çıkacaktır'şeklinde konuştu.
 En başarılı sınıfın Yabıncı Dil Ağırlık sınıf olduğunu belirten Okul Müdür Aka '8 kişiden oluşan bu sınıfımızdaki bütün öğrenciler bir yüksek öğrenime yerleşerek %100'lük bir başarı kazandılar'dedi.
    Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesinin her yıl olduğu gibi bu yılda ÖSS sınavından başarıyla çıktığını belirten Oukul Müdürü İdris  Aka şunları söyledi 'Bu başarıyı elde eden öğrencilerimize ve bu başarının sağlanması için büyük gayret sarfeden okulumuz öğretmen kadrosunu tebrik ediyorum.
  1991 yılından beri bu okulun müdürlüğünü yapmaktayım yakında bu okuldan ayrılacağım.Kuruluşundan bugüne her geçen yıl gerek fiziki açıdan gerekse eğitim kalitesi açısından daha da büyüyen ve gelişen Celal Bayar Anadolu Lisesi geldiği bu noktada Bursa ilindeki en güzel ve en başarılı okullardan biri olmuştur.Bundan sonra da bu başarıyı devam ettireceğine inanıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde okulumuz ÖSS sonuçlarının yanısıra eğitim,bilim,kültür,sanat ve spor alanlarında da ülke geneli, il ve ilçe çapında sayısız dereceler kazanarak adından her zaman başarıyla söz ettirmiştir.Bu başarıyı bize hediye eden öğrencilerimizi onlara destek veren velilerimizi ve her zaman büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyor bundan sonra da başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.'dedi.

not : bu bilgiler okulumuzun resmi sitesinden alınmıştır
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 17:49:28 by CO-ADMİN »

Çevrimdışı gizemcbal411

• koü-elektronik ve haberleşme mühendisliği 2.sınıf
    • Profili Görüntüle
    • koü elohab filmi
yine sakarya gemlik olmuş :D tebrikler arkadaşlar :D

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
SAKARYAYA GELEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİR BENİMLE :)

Çevrimdışı m.aris

• *
    • Profili Görüntüle
Marmara Üniversitesi Kimya Mühendisliği'ni kazanan arkadaşa istediği konuda bilgi verip yardımcı olabilirim... Bu arada tebrk ederm herkesi...:) umarım gerçekten sizin bölümünüzdür, mutlu olursunuz:)

Çevrimdışı naz

• *
    • Profili Görüntüle
Tebrikler herkese :)
Eskişehir Osmangazi Ünv. Endüstri Mühendisliği' ni kazanan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Çevrimdışı umut

• bende çok uçurtma sattım ama hiç uçurtma uçurmadım
    • Profili Görüntüle
öncelikle herkesi tebrik ederim.itu ye gelen arkadaşlara her türlü yardımcı olabilirim.
Hangi gönül kimde belli değil artık şu ihtiras eğlencesinde
Kırılan kalplere amatör deniyormuş, kızlar usta olmak peşinde
Yıllarca sürmüş ilişkiler artık yok olmanın arifesinde
Sevgisizlik artık almış da yürümüş, sonumuz boğaz köprüsü’nde

Çevrimdışı gizemcbal411

• koü-elektronik ve haberleşme mühendisliği 2.sınıf
    • Profili Görüntüle
    • koü elohab filmi
Kocaeli Üni. kazanan arkadaşa yardımcı olurum .. =)
not sistemimiz de değişti Allah kolaylık versin :P

Çevrimdışı symbolism

• Uludağ Üniversitesi-felsefe-؟
    • Profili Görüntüle
SİMGE IŞIKLI
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FELSEFE
:D

Çevrimdışı Demirci

• **
  • MeTalluRGy and MaTerials Engineer's candidate
    • Profili Görüntüle
Herkese hayırlı olsn sakarya kazananlar herhangı bısıde yardımcı olabılırm metalurjı kazanan arkadaslarda ayrıca bı guzellık yapabılrm ;)

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
Sakaryalılar doğru adresi biliyo onur bosuna reklam yapma :)

Çevrimdışı pınar

• Hacettepe Üniversitesi-Eczacılık Fakültesi
    • Profili Görüntüle
Ben de herkesi tebrik ederim. Sanırım benim yardım edebileceğim birileri yok.
:D

Çevrimdışı smack1992

• *
    • Profili Görüntüle
gemlikte tm söz ve say da kimler  en ii dereceleri yaptı ve nerelere yerleşti? bilen varmı arkadaslar:))

Çevrimdışı Demirci

• **
  • MeTalluRGy and MaTerials Engineer's candidate
    • Profili Görüntüle
pardon ugur ben sana yonlendırcem zatn merak etme romanyadan kart atarım sıze =)

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
kazanan arkadaşlara tebrikler. sakaryalılar gerçekten artmış. herhalde en fazla sakarya üniversitesine yerleşilmiş.  uğur dernek olarak sana üstün hizmet madalyası takmak lazım. bir dahaki dernek toplantımızda bunu gündeme getirecem:D
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı şükran oral

• *
    • Profili Görüntüle
eskişehire gidiyorum elektrik elektronik mühendisliği. Yardımcı olacak kimse yok mu? cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Yorum yaz