Gönderen Konu: Müdürümüz Sn İdris Aka Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesine atanmıştır  (Okunma sayısı 267 defa)

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle

YENİ OKUL MÜDÜRLERİ BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl ay uygulamaya koyduğu yönetmeliğe göre bulundukları görevde en az beş yılını dolduran okul müdürleri zorunlu yer değiştirme işlemine tabi tutuldu. Buna göre ilimizde İlimiz de zorunlu yer değiştirme kapsamında bulunan; 285 yöneticiden 280 yönetici tercihte bulunmuş olup, 260 yönetici kendi tercihlerine sistem tarafından yerleştirilmiş, tercihlerine yerleşemeyen 20 yönetici bilgisayar kurası sonucunda yerleştirilmiş ve müracaatta bulunmayan 5 yönetici de durumlarına uygun eğitim kurumlarına yerleştirildi

İlçemizde de merakla beklenen atamalara göre Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürlüğüne Gemlik Ticaret Meslek Lisesi Nazım Özer atanırken  Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü İdris Aka’da Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesine atandı.

Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ercan Baş, Bursa/Kestel) Bursa Çimento Fabrikası Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğüne atanırken Gemlik Endüstri Meslek Lisesine Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erçin Pekmezci atandı.

Gemlik’te Celal Bayar Anadolu Lisesi,  Ticaret Meslek Lisesi,  Endüstri Meslek Lisesi,  Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi,  Mesleki Eğitim Merkezi (Çıraklık Okulu),  Halk Eğitim Merkezi, 11 Eylül İlköğretim Okulu, Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu, Borusan İlköğretim Okulu , Namık Kemal İlköğretim Okulu,  Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu, Engürücük İlköğretim Okulu, Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu, Zübeyde Hanım Anaokulu’nun Yeni  Müdürleri   Belli Oldu

Buna Göre Gemlik’te Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü İdris Aka , Bursa/Nilüfer (269429) Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürlüğüne

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Nazım Özer, Bursa/Gemlik (264475) Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürlüğüne

Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ercan Baş, Bursa/Kestel (250807) Bursa Çimento Fabrikası Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğüne

Mesleki Eğitim Merkezi (Çıraklık Okulu) Erçin Pekmezci, Bursa/Gemlik (135087) Gemlik Teknik Ve Endüstri Mes.Lis., Denizcilik And.Mes.Lis. Müdürlüğüne

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Çetinoğlu, Bursa/Orhangazi (136093) Halk Eğitim Merkezi’ne Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Orhangazi Halk Eğitim Merkezinden  Ruveyde Kılıçlar  atandı

11 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Duran, Bursa/Gemlik (429754) Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürlüğüne

Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Minare,  Bursa/Gemlik (429862) 100.Yıl İlköğretim Okulu Müdürlüğüne

Borusan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Koreyhan, Bursa/Gemlik (396735) Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu müdürlüğüne

Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Turan Polat Borusan İlköğretim Okul Müdürlüğüne

Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Akbaş,  Bursa/Gemlik (430673) 11 Eylül İlköğretim Okulu

Abdullah Fehmi İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Turan Polat, In Yerine Bu Okula Engürücük İlköğretim Okulu Hüseyin Kaftan

Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Büke Bursa/Yıldırım (261566) Namazgah İhsan Dikmen İlköğretim Okulu Müdürlüğüne

http://www.gemlikgundemgazetesi.com/gemlik-haber/item/289-yeni-okul-mudurleri-gemlik-orhangazi-iznik-atama.html
Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Pervin Unurlu Bursa/Osmangazi (965521) Bursa Anaokulu Müdürlüğüne Atandı.

Çevrimdışı gizemcbal411

• koü-elektronik ve haberleşme mühendisliği 2.sınıf
    • Profili Görüntüle
    • koü elohab filmi
idris hoca'nın gitmesine üzüldüm.celal bayar anadolu lisesi'si bir idris aka eseridir ve idris aka ismi ile bütünleşmiştir , müdürümüze gittiği okulda başarılar dileriz.yeni gelen müdürümüze de başarılar , umarım okulumuz önemli başarılar almaya devam eder.

Yorum yaz