Gönderen Konu: Gökhan Mumcu TÜRKİYE BİRİNCİSİ  (Okunma sayısı 402 defa)

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
Gökhan Mumcu TÜRKİYE BİRİNCİSİ
« : 03 Haziran 2010, 23:33:49 »

Gökhan Mumcu ÖSS BİRİNCİSİ
ÖSS'de birinci olan Gökhan Mumcu'nun lise 2. sınıfın ikinci döneminin başında Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde okurken, Özel Nilüfer Lisesi'ne nakil olduğu öğrenildi. ÖSS'de sözel, sayısal ve eşit ağırlıklı puanlarda Türkiye birincisi olan Gökhan'ın çok yetenekli bir öğrenci olduğunu belirten öğretmeni Fikri Elmas, "Ben Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde öğretmenken, Gökhan ile tanışıyorduk. Sonra ben iki yıl önce dershaneye gittim" dedi. Gökhan ve çevresinin zaman zaman Gemlik'teki eğitimden şikayetçi olduğunu ve arayış içine girdiğini vurgulayan Elmas, "Ben de Gökhan çok başarılı bir öğrenci olduğu için, geleceği açısından kendilerine Özel Nilüfer Lisesi'ni tavsiye ettim. Gökhan, ortaöğretimin başından itibaren dershanemize devam ediyordu. Lise ikinci sınıfın ikinci döneminin başındayken de onu koleje aldık" şeklinde konuştu. Müdür Yardımcısı Fikri Elmas, "Aslında daha çok başarılı öğrenci vardı. Ancak, onlar nakil yolunu tercih etmediği için sınavlarda dereceye giremedi" dedi. . Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü İdris Aka, Gökhan'ın hazırlık sınıfından başlayarak kendi kurumlarında öğrenim gördüğünü belirterek, "Lise 2. sınıfın nisan ayında Bursa'daki özel liseye geçti" dedi. .

http://www.milliyet.com.tr/1999/07/13/haber/hab08.html
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2010, 23:36:37 by CO-ADMİN »

Çevrimdışı buraq byram

• Profili Görüntüle
Gökhan Mumcu TÜRKİYE BİRİNCİSİ
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2010, 15:31:55 »
gemlik celal bayar anadolu lisesinde okuyan çok iyi bir sayısal öğrencisinin aynı imkanlar sunulduğu taktirde aynı başarıyı gösterir bana göre.Gökhan Mumcuyu tebrik ederim ancak sadece bireysellikle gelebilecek bir başarı değil kanımca.

Yorum yaz