Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Forum
Yardım
TinyPortal
Ara
Takvim
Facebook
Giriş Yap
Kayıt Ol
Gcbal Mezunları Derneği
»
Forum
»
Genel
»
Bursa ve İlçemiz Gemlik
»
İlçemiz Gemlik
(Moderatör:
CO-ADMİN
) »
Görücü ile yeniden
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Görücü ile yeniden (Okunma sayısı 79 defa)
CO-ADMİN
Uğur Tanrıverdi
Bölüm Yöneticisi
2006 Mezunu
Görücü ile yeniden
«
:
11 Kasım 2009, 13:44:04 »
Celal Bayar Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Ali Görücü, yeniden İlçe Lig Heyeti Sekreterliğine getirildi
--------------------------------------------------------------------------------
2009-2010 eğitim ve öğretim yılında ilçemizde yapılacak olan okullar arası spor karşılaşmalarını yürütecek olan İlçe Lig Heyeti Sekreterliği
seçimleri yapıldı. Bu göreve geçtiğimiz yıl da yürüten Celal Bayar Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Ali Görücü yeniden getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi, Spor ve izcilik Dairesi Başkanlığı’nca81 ilde ve ilçelerde yapılacak olan okullararası spor karşılaşmalarını organize etmekle görevli
olan İl Lig ve İlçeLig Heyetleri, seçimleri devam ediyor. 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında ilçemizde küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde puanlı atletizm, Badminton, basketbol, jimnastik, eskrim, futbol, futsall, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kros, masa tenisi, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yüzme yarışlarının yapılacağı bildirildi.
Haber Tarihi : 10.11.2009
Haber Editörü : KADRİ GÜLER
Haber Kaynağı : gemlik korfez gazetesi
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Gcbal Mezunları Derneği
»