Alıntı yapılan: nadal90 - 22 Ağustos 2009, 23:23:18yaa eger katılan olursa müziklerini ben yaparım yalnız bu yaptığın son müzik olabilir
yaa eger katılan olursa müziklerini ben yaparım
öle demeyin iyi seslere herkes müzik yapar önemli olan böle bir koroya müzik yapabilmek buarada inş avrupaya açılmayı hatta eurovisiona katılmayı bile düşünüyoruz
Alıntı yapılan: gizemcbal411 - 23 Ağustos 2009, 01:24:01Alıntı yapılan: nadal90 - 22 Ağustos 2009, 23:23:18yaa eger katılan olursa müziklerini ben yaparım yalnız bu yaptığın son müzik olabilir olabilir ama her sonun bir başlangıcı vardır çok sonlar gördüm... bir de illaki boyle bir şey yok yani istenirse diye soyledim...yardımım olur mu gibisinden
Alıntı yapılan: serayy - 23 Ağustos 2009, 01:28:54öle demeyin iyi seslere herkes müzik yapar önemli olan böle bir koroya müzik yapabilmek buarada inş avrupaya açılmayı hatta eurovisiona katılmayı bile düşünüyoruz boşuna uğraşmayın eurovision u kazanamazsınız ...sizin kötü soylediğinizden değil siyasi yaa artık eurovision o bakımdan ermenilerle yunanlılar puan vvermez yoksa tabiki açılın
buarada elifçim pınarcım bahsetmeyi unutmuşunuz Ömür arkadaşımızında manevi desteğinden bahsetmeden geçemeyeceğiz Teşekkürler kendisine