Gönderen Konu: YARI FİNAL Sıkı Yönetim - Boş Beleş maçı (17.08.2009)  (Okunma sayısı 684 defa)

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
Sıkı Yönetim:7 Boş Beleş: 5

Maçın golleri:
Sıkı Yönetim:
Ömür(2)
Ömer Faruk(1)
Osman(2)
Ersin(1)
İzzet (k.k) (1)

Boş beleş:
Sercan(2)
Taygun(1)
Emre(1)
İzzet(1)

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
YARI FİNAL Sıkı Yönetim - Boş Beleş maçı (17.08.2009)
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2009, 00:06:14 »
maçla ilgili ayrıntılı bir yorum yazayım aklımda kalanlardan  :)
öncelikle uğur beklenmedik biçimde forvet değil orta sahada oynadı görevi sercanı durdurmaktı...açıkcası sercan gibi üst düzey bir oyuncuyu ugur gibi ofansif yönüdefansif yönüne göre daha kuvvetli bir oyuncunun durdurmasını beklemiyordum ama beni yanılttı maç boyu sercanı çok iyi marke etti takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu
ömür takım 2 farklı geriye düştüğü anda attıgı kritik gollerle takımın maça tutunmasını sağladı sahanın iyilerindendi...
ömer farukla ilgili aklımda kalan ise attıgı gol...top çok iyi bir yere gitti görsel açıdan çok güzel bir goldü...
osman benimgörüşüme göre çok iyi oynayan oyuncular olsada osman maçın yıldızıydı ya da bana oyle geldi bilmiyorum :)ama sahada müthiş koştu çok pozisyon hazırladı adam geçti...bir kaç golde kaçırdı ama olsun...ben şahsen çok begendim oyununu bu akşam başarılarının devamını diliyorum...
sercan o da maça harika bir başlangıç yaptı 2 golle...kritik zamanlarda iyi pasları yerine uğraştırdı boş beleş takımının oyun kurucusu ve beyniydi ama galibiyet için yeterli olmadı...
izzet kendi kalesine gol atmasına ragmen iyi oynadıgını düşünüyorum...daha iyi oynadıgı zamanlar var tabiki ama bugün iyiydi epey...takımı adına kaydettiği gol ile takımının maça yeniden asılmasını sağladı ve biz izleyenler adına da maçı daha cazip hale getirdi...
emre efendioğlu çok mücadele  etti çok koştu aynı zamanda müthiş bir gol attı ...ısınırlarkende toplara çok iyi vurdugunu farkettim takımı adına iyi işler yaptı....

arkadaşlar her iki takımında yazabildiğim yazamadıgım tüm futbolcuları çok iyi mücadele etti hepsini tebrik ediyorum bizlere seyir zevki açısından müthiş bir maç izlettiler...hatta maç sonu umut bizden para bile toplayacaktı boyle iki maçı nerde izleyeceksiniz diye :D
NeVeR eNouGH NeVeR LaTe...

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2009, 00:15:32 »
beni unutmuşsun fırat :D
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2009, 00:16:44 »
yok unutmak değil maçtan aklımda kalanları yazdım sadece abi sen kaleciydin bir kaleci için ancak yediği gol kalır insanın aklında onu da yazmayayım dedim  :D

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2009, 00:18:28 »
:D
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2009, 00:18:30 »
En güzel maçlardan biriydi çok yorulduk ama sonunda başardık :) rakip takımıda kutluyorum maça çok iyi hazırlanmışlar

Çevrimdışı EFO

• **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2009, 00:59:07 »
Maç farklı renklerin dostça mücadelesine sahne oldu. Her ne kadar oyun içinde istenmeyen birkaç ufak atışma da olsa dostça başladı dostça bitti.
Maç hangi taraf kaybetse yazık olur dedirtecek cinstendi. Boş Beleş olarak Sercan’ın attığı iki gol ile 0-2 öne geçmemize rağmen bu avantajı koruyamadık. Belki de galibiyete olan inancımız eksikti.  Sanırım 0-2 dan sonra oyun Sıkıyönetim lehine 5-3 e döndü. Maçın son 5 dakikasında Sercan’ın frikikten pası bana çıkarması sonucu içimden “ o goller nasıl kaçar layynnnnn”  diyerek attığım şut ile maç 6-4 oldu, sonra İzzet’in attığı gol ile maçı 6-5 e taşıdık. Taşıdıktan sonra her iki tarafta tazı gibi koşmaya başladı fakat Sercan ile Apo gereksiz çene mücadelesine girmeyip gol için çalışsaydı belki de penaltılara kalmıştık. Tabi mecburi kaleci değişikliğimizi yazmadan olmaz. Gürkan’ın yaz okuluna transfer olmasından dolayı kalemizi Yusuf Barış korudu, kötü olmasa da Gürkan kadar iyi olamadığı kesin. Gürkan olsa belki de kazanmıştık. Buradan maça geldiği ve bizi zor bir durumdan kurtardığı için Yusuf Barış’a teşekkür ediyorum.
Geçen maçta çok etkili olan, pres yapan, paslaşan hücum hattımızdan eser yoktu. Geçen maç “Ali Abdullah Güre, durdurana hak getire” dediğimiz Abdullah bu maç 2 tane kale ağzından topu gökyüzüne dikti. “Pas makinesi” dediğimiz Taygun için ise korktuğumuz başımıza geldi kondisyon yönünden eksik kalıp, bitirici paslarını veremedi, verdiyse bile bunları gole çeviremedik.
Sercan ise elinden geleni yaptı fakat maçın sonlarına doğru hakemle didişmek yerine gol için çaba harcasaydı belki maçı penaltılara taşıyabilirdik. Hücum hattının şüphesiz en etkili ismi idi.
Bu maçta hücum hattımız pek pres yapmadığı için orta alandan rakip çok rahat geçti, defansın üstüne çok fazla yük bindi hatta öyle ki boşa kaçan adamların hangisini alacağımızı şaşırdık. Ömür’ün hava toplarındaki boy avantajı ise ayrı bir mesele.
Defans hattı olarak Faruk, İzzet, Emre üçlüsü olarak elimizden geleni yaptık. İzzet gol atmak için ileri çıktı fakat o da Abdullah gibi inanılmaz goller kaçırdı. İleri çıkmayıp defansta dursa belki de finale adımızı yazdırmış olurduk.
Maçın hakemine gelince, kendisi bildiğiniz gibi tamamen gönüllü olarak turnuvada hakemlik yapıyor. Kendisine teşekkür ederiz. Birkaç avantaj ve faul kararı dışında iyiydi fakat Tarık ve Tayfası – Boş Beleş maçındaki kadar iyi değildi. Sercan’ın kendi kardeşi olan hakeme bu kadar bağırıp çağırması dışarıdan baya komik gözüküyordu :)

Kişisel olarak incelersek maçı:

Yusuf Barış FİDAN:
Gürkan’ın yokluğunda kaleyi korudu. Çok iyi olmasa da elinden geleni yaptı. Bir-iki golde hatası vardı fakat bizim için maça gelmesi bile yeterdi. (xx)

Ömer Faruk TEKİN:
Bir golde hatası vardı ama ona da yüklenmek yanlış olur, kendi mevkisi olmamasına rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. İleri birkaç köşe vuruşu hariç çıkmadı. (xx)

İzzet DİNÇER:
Defansif yönü iyiydi fakat belki de “siz atamazsanız ben atarım” diyerek ileri çıktı, ileride attığı gol dışında başarılı olamadı. O sırada defansta oluşan boşluklardan gol veya goller yedik hangisi oldu hatırlamıyorum. (xx)

Emre EFENDİOĞLU:
İzzet ileri çıktığında Ömür’ü mü alsa, Osman’ı mı alsa, Uğur’u mu alsa kafası karıştı. Rakibin hızlı oyununa elinden geldiğince karşılık vermeye çalıştı. Yaptığı en büyük hata bulduğu topu ileri uzun oynamak oldu. Abdullah’ın “yolla, yolla” larına kulak verip ileri yolladı fakat kısa pas yapsa çok daha iyi olurdu. Attığı gol klasiklerinden di. (xx)

Sercan TAHTALI:
Daha maçın hemen başında 2 tane birbirinin kopyası gol attı. Geçen maç kadar etkili olmasa da forvetin tüm yükünü o çekti denebilir. Hakemle gereksiz çene mücadelesine girmese belki bir gol daha atabilirdi. (xxx)

Taygun Baykal:
Geçen maçtan eser yoktu, öldürücü paslarını atamadı. Yada attıysa da Abdullah bunları gole çeviremedi (Gözlerim bozuk ileriyi pek seçemiyorum :) ) Çok az pres yapabildi, çok az koştu. (x)

Abdullah GÜRE:
Olmadı, olmadı, olmadı. Yakışmadı bu oyun ona. Hele kaçırdığı 2 pozisyon vardı ki izleyenlere “dağlara taşlara!” dedirtti. Geçen maçın aksine sahada hayalet gibi dolaştı. Varlık gösteremedi.  Rakibin defans oyuncularının yapılı oyunculardan oluşmasının bunda büyük etkisi olduğu aşikar.(?)

Rakibe Gelince
Rakip genel olarak hızlı oynayan, koşan, mücadele eden oyunculardan kurulu. Kaleleri pek sağlam olmasa da bunu defansları ve hücum hatları ile telafi ediyorlar. Ömür’ün hava toplarında inanılmaz bir avantajı var. Osman ise tekniği ve hızı ile orta alanda bir baskı görmediği için rahat rahat çıkıyordu. Uğur ise hem Sercan’ı aldı hem de orta alanda pas dağıttı. Defansları ise hücum hattının da onlara yardım etmesi ile çok sağlamdı.

Maçı kısaca özetleyecek olursak:
Daha çok koşan, daha çok isteyen taraf kazandı. Fakat Boş Beleş’te isminin aksine Boş Beleş olmadığını gösterdi. Finale yakışan bir mücadele ortaya kondu.

Önümüzdeki  turnuvaya bakacağız.  8)
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2009, 01:04:30 by EFO »

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2009, 01:11:51 »
Çok uzun ve güzel bir değerlendirme yapmışsın üşenmeden yazdığın için üşenmeden okudum hepinizi içten tebrik ediyorum güzel mücadele ettiniz.Kazanmakta var kaybetmekte..

Çevrimdışı dr.mete

• Dr. Mete GEDİKBAŞ
  • Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2009, 01:24:43 »
çok güzel yorumlar yapılmış teşekkür ederim arkadaşlar. maçı izlememe rağmen izlemiş kadar oldum...

uğurun bu başarısında benim de bi rolüm var aslında... sahada izleyici olarak olmadığım için kendini baskı altında hissetmedi ve krallar gibi oynadı :)
Game Over...

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2009, 01:25:38 »
çok güzel yorumlar yapılmış teşekkür ederim arkadaşlar. maçı izlememe rağmen izlemiş kadar oldum...

uğurun bu başarısında benim de bi rolüm var aslında... sahada izleyici olarak olmadığım için kendini baskı altında hissetmedi ve krallar gibi oynadı :)
vay be mete senden bu lafları duydum ya ölsem gam yemem artık :)

Çevrimdışı B.5]]bUrAk[[B.5

• İstanbul Üniversitesi--İngilizce İşletme B.5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2009, 01:26:30 »
mete başına bişimi düştü hacım :D

Çevrimdışı umut

• Bölüm Yöneticisi
  • bende çok uçurtma sattım ama hiç uçurtma uçurmadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 18 Ağustos 2009, 01:26:46 »
fırat benle ersın hakkında hıcbısey yazmamıssın olmadı ama boyle :d tabi para mevzusunu saymazsak :p
Hangi gönül kimde belli değil artık şu ihtiras eğlencesinde
Kırılan kalplere amatör deniyormuş, kızlar usta olmak peşinde
Yıllarca sürmüş ilişkiler artık yok olmanın arifesinde
Sevgisizlik artık almış da yürümüş, sonumuz boğaz köprüsü’nde

Çevrimdışı reha89

• **
    • Profili Görüntüle
    • www.neseliforum.net
« Yanıtla #12 : 18 Ağustos 2009, 01:28:14 »
ah Gürkaaan wah Gürkaan :))
Sizin lüksleriniz, bizim ihtiyaçlarımız..

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2009, 01:31:48 »
pardon dur düzelteyim walla atladıklarım olabilir kusura bakmayın :)

apo ve taygunuda atlamışım ama onları emre detaylı yazmış zaten

umut ve ersin bir dönem celal bayar anadolu lisesi defansının göbeğini oluşturuyorlardı...umut bu maçta takım savunmasının bel kemiğiydi...uzun boyununda yardımıyla özellikle hava toplarındaki etkisi rakip atakların bir kolunu kesmiş oldu defansta çok çalıssada rakibin uzaktan attıgı gollere mani olamadı olamazdı da...
ersin ise umuttan biraz daha ofansif bir oyun sergiledi orta sahadaki kıran kırana mücadelelerdeki isimlerden biriydi...yalnız bu mücadeleler ona pahalıya patladı...gördüğü 2. sarı kart sonrası oyundan ihraç oldu...

Çevrimdışı EFO

• **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2009, 01:32:47 »
ah Gürkaaan wah Gürkaan :))

Aga maçtan çıktık Sercan,Serkan,Faruk,ben gidiyoruz manastıra Sercanları bırakmaya, Sercan diyor "Aga o salak seneyede yaz okuluna kalır kesin" dedi :D Seneye ona benzeyen birini bulup para vercez, onun yerine çalışıp sınavlara gircek, iki turnuvada da yalnız bıraktı bizi yaz okulu yüzünden.

Yorum yaz