Gönderen Konu: forum neden bu kadar sıkıcı???  (Okunma sayısı 1249 defa)

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
forum neden bu kadar sıkıcı???
« Yanıtla #45 : 28 Temmuz 2009, 11:52:26 »
olm senin dediğin gibi konu açılmıyor forumda ama serayın dediği gibi de esas problem açılan konuların altına yorum yazılmaması....tartışma platformu hakkında bi yorum yapmayacagım o zamanlar üye değildim....üstelik yanlış bazı kişileride suçlamışsın yazında ...son bir aydır foruma epey takılan biriyim ve saydığın isimlerden bazılarını hiç görmedim ama kimiside gelip çalışıyor çalışmayanlarınd kendine göre işi vardır onu bilemem...bunlardan biri bersin mesela haftad en az bi kere gelip konu açıyor veya yorum yazıyor...

sitede mod alımi konusu var ( http://www.gcbalmezunlari.com/forum/index.php/topic,665.msg39121.html#new ) ama baktığıma göre sadece ayca262 başvuru yapmış ve değerlendirilmiş... madem böyle bir istekleri varsa mertce çıkıp başvursunlar yoksa burada takiye yapmasınlar...

dediğim gibi modluk olma gibi bi fantezim yok ama başvuranda yok...

yok abi benim kimseye bir şey dediğim...orada bana bir şey demişti gufo ona katılıyosun buna katılıyorsun kime katıldığını söyle diye ben de onun açıklamasını yaptım ona...sadece bersini örnek göstermem o an aklıma o geldiği içindi sende hep buralardasın gördüğüm kadarıyla mete...
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2009, 11:55:04 by nadal90 »
NeVeR eNouGH NeVeR LaTe...

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 28 Temmuz 2009, 13:48:16 »
sitede mod alımi konusu var ( http://www.gcbalmezunlari.com/forum/index.php/topic,665.msg39121.html#new ) ama baktığıma göre sadece ayca262 başvuru yapmış ve değerlendirilmiş... madem böyle bir istekleri varsa mertce çıkıp başvursunlar yoksa burada takiye yapmasınlar...

dediğim gibi modluk olma gibi bi fantezim yok ama başvuranda yok...[/quote]

Bunları moderatör olmak için yapsaydım bu kadar uğraşmazdım merak etme. Hala var olan eksik yönlerini söylediğimiz için bizle uğraşıyorsun. Gerek yok inan.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 28 Temmuz 2009, 13:56:05 »
Eleştirmek güzel birşey gerçekten ama bence eleştiriden daha cok tavsiye şeklinde olsa sizde birşeyler katsanız foruma daha güzel olmaz mı sence ? Sürekli bir tartıma ortamı var buda hoş durmuyor haksızmıyım gufo

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 28 Temmuz 2009, 13:58:33 »
yaa konu çok gerildi bence bir an önce tatlıya bağlasak şu meseleyi...dün adminin yazısı süperdi bence onun üstüne devam ettirmemek gerekiyordu bu tartışmayı...
NeVeR eNouGH NeVeR LaTe...

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 28 Temmuz 2009, 14:00:16 »
Bencede öyle herkes son sözü ben söyleyeyim demek istiyor ama bu şekilde olmamalı bazen alttan almak insanı daha çok yüceltir

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 28 Temmuz 2009, 14:06:58 »
Ben de tartışmaya bayılmıyorum burda ama dr.mete'ye Allah birdir desen bile geri dönüp cevap veriyor ve verdiği cevapda genellikle bize sokulmuş bir laf bulunuyor bu da bize cevap verme hakkını veriyor ve tartışma uzuyor.
Sayfanın başına gidilirse aslında yapıcı bir eleştiri yapmıştım fakat bana verilen cevaplar yüzünden konu buralara kadar geldi. Bazı arkadaşlar bir çok işi bir arada yürütmek istiyor anlıyorum ama olmuyosa da zorlamamak lazım.

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 28 Temmuz 2009, 14:09:38 »
 sen haklı olabilirsin ama birazda alttan almayı denesen
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 28 Temmuz 2009, 14:14:03 »
Ben de tartışmaya bayılmıyorum burda ama dr.mete'ye Allah birdir desen bile geri dönüp cevap veriyor ve verdiği cevapda genellikle bize sokulmuş bir laf bulunuyor bu da bize cevap verme hakkını veriyor ve tartışma uzuyor.
Sayfanın başına gidilirse aslında yapıcı bir eleştiri yapmıştım fakat bana verilen cevaplar yüzünden konu buralara kadar geldi. Bazı arkadaşlar bir çok işi bir arada yürütmek istiyor anlıyorum ama olmuyosa da zorlamamak lazım.
Ya vallahi birgün hepbirlikte oturalım biryerlerde tanışalım inanın boşuna bu zıtlaşma :) bu arada mete bana dedi bundan yaklaşık bir ay önce ben ilgilenemiyorum fazla diye ama moderatörlük başvurusunda kimse  bulunmadığı için bu şekilde devam ettik hatta sitede bir kaç arkadaşımızada öneride bulunmuşumdur  istersen sorabilirsin

Çevrimdışı debris

• Profili Görüntüle
    • debristyle
« Yanıtla #53 : 28 Temmuz 2009, 17:07:08 »
uur haklı bir kaç arkadaşa öneride bulundu cesaret edemeyip kabul etmeyen ler utansın :D

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 28 Temmuz 2009, 18:43:11 »
forum neden bu kadar sıkıcı??:D:D

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 28 Temmuz 2009, 20:50:28 »
bende anlamış değilim :) hep birlikte bir çözüm bulalım :)

Çevrimdışı melloody

• Bir şey var aramızda...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 28 Temmuz 2009, 21:54:27 »
uur haklı bir kaç arkadaşa öneride bulundu cesaret edemeyip kabul etmeyen ler utansın :D

Bana öneride bulundu, bende ''okul var, ilgilenemeyebilirim'' dedim. Utanılacak birşey mi bu?

Dokuz Eylül Üniversitesi
 İşletme(İngilizce)

Çevrimdışı dr.mete

• Dr. Mete GEDİKBAŞ
  • Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 28 Temmuz 2009, 22:22:02 »
gufo arkadaşım benim sizinle özel birşeyim yok ama sadece eleştirmek için eleştirme yapıyorsun ve bende sana birşey söylüyorum ve sen bunu laf sokma olarak alıyorsan burada yapacak birşeyim yok. bekara eş boşamak kolaydır gel elini işin altına sok bizde nasıl yapılacak öğrenelim kendimi geliştirmiş olurum en azından...
Game Over...

Çevrimdışı serayy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 28 Temmuz 2009, 22:32:25 »
forum, neden, bu, kadar, sıkıcı kelimelerini tek tek duyunca bile sıkılıyorum artık :D :D
Karadeniz Teknik Üniversitesi
İngiliz dili ve edebiyatı

Yorum yaz