Alıntı yapılan: nadal90 - 27 Temmuz 2009, 17:20:46olm senin dediğin gibi konu açılmıyor forumda ama serayın dediği gibi de esas problem açılan konuların altına yorum yazılmaması....tartışma platformu hakkında bi yorum yapmayacagım o zamanlar üye değildim....üstelik yanlış bazı kişileride suçlamışsın yazında ...son bir aydır foruma epey takılan biriyim ve saydığın isimlerden bazılarını hiç görmedim ama kimiside gelip çalışıyor çalışmayanlarınd kendine göre işi vardır onu bilemem...bunlardan biri bersin mesela haftad en az bi kere gelip konu açıyor veya yorum yazıyor...sitede mod alımi konusu var ( http://www.gcbalmezunlari.com/forum/index.php/topic,665.msg39121.html#new ) ama baktığıma göre sadece ayca262 başvuru yapmış ve değerlendirilmiş... madem böyle bir istekleri varsa mertce çıkıp başvursunlar yoksa burada takiye yapmasınlar... dediğim gibi modluk olma gibi bi fantezim yok ama başvuranda yok...
olm senin dediğin gibi konu açılmıyor forumda ama serayın dediği gibi de esas problem açılan konuların altına yorum yazılmaması....tartışma platformu hakkında bi yorum yapmayacagım o zamanlar üye değildim....üstelik yanlış bazı kişileride suçlamışsın yazında ...son bir aydır foruma epey takılan biriyim ve saydığın isimlerden bazılarını hiç görmedim ama kimiside gelip çalışıyor çalışmayanlarınd kendine göre işi vardır onu bilemem...bunlardan biri bersin mesela haftad en az bi kere gelip konu açıyor veya yorum yazıyor...
Ben de tartışmaya bayılmıyorum burda ama dr.mete'ye Allah birdir desen bile geri dönüp cevap veriyor ve verdiği cevapda genellikle bize sokulmuş bir laf bulunuyor bu da bize cevap verme hakkını veriyor ve tartışma uzuyor.Sayfanın başına gidilirse aslında yapıcı bir eleştiri yapmıştım fakat bana verilen cevaplar yüzünden konu buralara kadar geldi. Bazı arkadaşlar bir çok işi bir arada yürütmek istiyor anlıyorum ama olmuyosa da zorlamamak lazım.
uur haklı bir kaç arkadaşa öneride bulundu cesaret edemeyip kabul etmeyen ler utansın