Gönderen Konu: forum neden bu kadar sıkıcı???  (Okunma sayısı 1249 defa)

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
forum neden bu kadar sıkıcı???
« : 25 Temmuz 2009, 23:52:27 »
neden??? merak etmiyor musun? 3G

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2009, 23:56:28 »
Ah yarenler işte içimi yiyip duran yegane soruyu vito arkadaşımız sormuş.Can Dündar dururken bize sormak yakışmıyor ama neden? Moderatör arkadaşlarımız bence bu konuya bir el atmalılar. Bu konunun benzeri geçmiş zamanlarda da açılmıştı fakat uygulamaya geçilememişti.Sitede hareketliliği sağlamak ile yükümlü kullanıcıların azlığı bence bu problemin temel sebebidir.

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2009, 00:03:39 »
bu site sadece site yönetiminin deil hepimizin onun için biraz sizlerle beraber bu site gelişecek. güzelce yardım edelim yönetime... :)
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2009, 00:19:11 »
bu site sadece site yönetiminin deil hepimizin onun için biraz sizlerle beraber bu site gelişecek. güzelce yardım edelim yönetime... :)
aynen katılıyorum...
NeVeR eNouGH NeVeR LaTe...

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2009, 00:50:10 »
Ben aynen katılmıyorum. Tabi bu site site yönetiminin değil fakat site yönetimi ne yazıkki (tabi bana göre) siteyi geliştirmek için herhangi birşey yapmıyorlar. Burda herkesi aynı kefeye koymam fakat siteye uğramayan ilgilenmeyen moderatörlüğünü yaptığı bölümlerde tek bir konu dahi açmayan moderatörler var e böyle moderatörler varken biz kullanıcılar ne yapalım?

Çevrimdışı HR.HEXALL

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2009, 00:54:33 »
Ben aynen katılmıyorum. Tabi bu site site yönetiminin değil fakat site yönetimi ne yazıkki (tabi bana göre) siteyi geliştirmek için herhangi birşey yapmıyorlar. Burda herkesi aynı kefeye koymam fakat siteye uğramayan ilgilenmeyen moderatörlüğünü yaptığı bölümlerde tek bir konu dahi açmayan moderatörler var e böyle moderatörler varken biz kullanıcılar ne yapalım?

haklısın ali
''Hayatımı iki şey değiştirdi,bunlardan biri futbol diğeri sigara.Futbol beni hayata bağladı,sigara futbol hayatımı bitirdi''

Johann cruyff

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2009, 01:06:31 »

haklısın ali
bencede haklısın

Çevrimdışı Paris

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2009, 01:41:24 »
bencede baykuş haklı

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2009, 07:22:51 »

peki kimmiş o kişiler çok merak ettimde

Çevrimdışı nadal90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2009, 10:02:10 »

peki kimmiş o kişiler çok merak ettimde

sen değilsindir heralde barış  :)

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Temmuz 2009, 20:08:08 »
belki olabilir arakadaş bi cevap verirse kim olduğunu anlarız iicene merak ettim...

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2009, 23:53:30 »
İlle isim ver diyorsan tabi seni kırmak bana yakışmaz zaten elimede yapışmaz iki isim yazmak.

Film inceleme yorum bölümüne moderatör olan arkadaşım dogush nerede?
Tv'den unutulmazlar bölümünde bersin nerede aslında sadece bu bölümler için değil bu iki moderatör nerede?
İnternet bölümü başkanı andruil'i gören var mı?
Spor, Haberler bölümünde moderatör olan mdeveci ayrıca burda andruil ve bersinde
yönetici.
Grafik ve Photoshop bölümü yöneticisini ismini ilk defa duydum. fatihcee Bilmeyenlere duyrulur.
Her ne kadar onları hayal meyal hatırlasamda meyece ve dr.mete'nin de siteye gereken önemi vermediğini düşünüyorum.
Başta iki isim demiştim ama bakıyorum da baya olmuş.

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2009, 00:29:06 »
İlle isim ver diyorsan tabi seni kırmak bana yakışmaz zaten elimede yapışmaz iki isim yazmak.

Film inceleme yorum bölümüne moderatör olan arkadaşım dogush nerede?
Tv'den unutulmazlar bölümünde bersin nerede aslında sadece bu bölümler için değil bu iki moderatör nerede?
İnternet bölümü başkanı andruil'i gören var mı?
Spor, Haberler bölümünde moderatör olan mdeveci ayrıca burda andruil ve bersinde
yönetici.
Grafik ve Photoshop bölümü yöneticisini ismini ilk defa duydum. fatihcee Bilmeyenlere duyrulur.
Her ne kadar onları hayal meyal hatırlasamda meyece ve dr.mete'nin de siteye gereken önemi vermediğini düşünüyorum.
Başta iki isim demiştim ama bakıyorum da baya olmuş.
bazı kişilerin evlerinde(yurtlarında) bilgisayarı, interneti olmayabilir. hadi var sayalım herkesin var bazı arkadaşlarımızın yaz okuludur stajdır dertleri olabilir. hem yanılıyorsam birkaç gün önce dr.mete arkadaşımız kendi ilgilendiği bölümlerde sohbete katıldığını hatırlıyorum. mdeveci de aynı şekilde geçenlerde girip basketbolla özellikle nba ile ilgili konularda sitede yorum yaptı. hem bu arada saydığın kişilerden bazıları şu anda gcbal mezunları derneğini kurmalarına rağmen bazı sorunların hala devam ettiği için o sorunlarla ilgileniyorlar. hadi bunları bi kenara bırakalım benim kendi kayıt olduğum tarihten bu yana senin siteye benden önce kayıt olmana rağmen siteye çok az nadirende olsa girdiğini gördüm. onları eleştirmekten önce sen ve bir kaç arkadaşın siteye daha fazla hizmette bulunabilirdin. en azından bundan sonra siteye yardımcı olup -altını çizerek söylüyorum- daha yararlı konular açarak siteye yardımcı olmalısınız diye düşünüyorum. hem bu siteye isteyen herkes moderatör olabiliyor(tabiki istenen kriterlerde olursan). sende başvur site yönetimine belki sende moderatör olursun. o zaman sitenin daha az sıkıcı olmasını sağlayabilirsin...

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2009, 00:54:47 »
Sandalyemde oturuyordum şu yazını gördükten sonra ayağa kalktım alkışlıyorum. Demek yorum yaptı? Vay be ne yöneticiler var şu Türkiyede de biz kıymetini bilmiyoruz. Arkadaşım seninle sanırım Moderatör anlayışlarımız farklı. Moderatör dediğin siteye biraz fazla uğrar çünkü o yöneticidir yönetiminde olduğu bölümlerdeki sohbetleri denetler ve yeni konular açarak sürekliliği sağlar tabi senin dediğin gibi yorum da yapar fakat, bu onun 1.görevi değildir burada bi anlaşalım. Bir başka konuda bir msj yada online olma limiti verde hemen onu doldurayım da sitedeki yöneticileri eleştirme hakkım olsun. Öyle şey olur mu ya siteye az uğruyorum diye gördüğüm eksikleri yada yanlışlıkları söyliyemiyecekmiyim?Bana bunları bi açıklada bende ona göre yorum yapayım.Biliyorum çok uzun oldu buraya kadar gelene kadar zaten sıkılıcaksın ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim oraya bir sürü isim yazmama rağmen 2 tanesini gelişigüzel cevaplamış sonra bana bk atmaya girişmissin bunun amacını öğrenebilirmiyim?

Çevrimdışı meyece

• yezyi
  • Genel Yönetici
  • Niğde Üniversitesi - Makine Mühendisliği
    • Profili Görüntüle
    • GCBAL
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2009, 01:08:48 »
Esneye esneye cevap yazıyorum sıkıldım çünkü,

Saydığın isimlerin ve daha senin bilmediğin pek çok kişinin uğraştığı işler

1- Düzenlenmesi gereken 3 turnuvanın plan ve programı (yerlerin belirlenmesi, takımların onaylanması, yeterli takımın başvurması için görüşmelerin yapılması, turnuvalarda yapılacak aksiyonların ayarlanması, turnuvaya gelebilecek kişilere ne görevler düşeceğinin belirlenmesi)

2- Dernek ile ilgili işlerde çıkan evrak sorunlarının giderilmesi (en ufak sorun Bursaya git-gel gerektirmekte, dernek için faal ve güzel bir bulunmaya çalışılması)

3- Bütün mezunları bir araya toplamak amacıyla yemek olayının ayarlanmaya çalışılması (bunun ayrıntılarını saymıyorum, çünkü lisede yapılan en basit bir iftar yemeği bile neler gerektiriyor eminim biliyorsunuzdur kaldı ki bu iftar yemeğinden çok daha büyük bir organizasyon)

4- Yaz okulu (Hatırlatmek için yazıyorum, bizler hala öğrenciyiz)

5- Kendi şahsi işlerimiz (evet, bizlerde bir bireyiz)

6- İleriye yönelik planlarla ilgili tartışmalar

Niğde Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi - Makine Mühendisliği - Yenilenebilir Enerji Kulübü - Nahita Güneş Arabası Takımı

Yorum yaz