bu site sadece site yönetiminin deil hepimizin onun için biraz sizlerle beraber bu site gelişecek. güzelce yardım edelim yönetime...
Ben aynen katılmıyorum. Tabi bu site site yönetiminin değil fakat site yönetimi ne yazıkki (tabi bana göre) siteyi geliştirmek için herhangi birşey yapmıyorlar. Burda herkesi aynı kefeye koymam fakat siteye uğramayan ilgilenmeyen moderatörlüğünü yaptığı bölümlerde tek bir konu dahi açmayan moderatörler var e böyle moderatörler varken biz kullanıcılar ne yapalım?
Alıntı yapılan: gufo - 26 Temmuz 2009, 00:50:10Ben aynen katılmıyorum. Tabi bu site site yönetiminin değil fakat site yönetimi ne yazıkki (tabi bana göre) siteyi geliştirmek için herhangi birşey yapmıyorlar. Burda herkesi aynı kefeye koymam fakat siteye uğramayan ilgilenmeyen moderatörlüğünü yaptığı bölümlerde tek bir konu dahi açmayan moderatörler var e böyle moderatörler varken biz kullanıcılar ne yapalım?haklısın ali
Alıntı yapılan: gufo - 26 Temmuz 2009, 00:50:10Ben aynen katılmıyorum. Tabi bu site site yönetiminin değil fakat site yönetimi ne yazıkki (tabi bana göre) siteyi geliştirmek için herhangi birşey yapmıyorlar. Burda herkesi aynı kefeye koymam fakat siteye uğramayan ilgilenmeyen moderatörlüğünü yaptığı bölümlerde tek bir konu dahi açmayan moderatörler var e böyle moderatörler varken biz kullanıcılar ne yapalım?peki kimmiş o kişiler çok merak ettimde
İlle isim ver diyorsan tabi seni kırmak bana yakışmaz zaten elimede yapışmaz iki isim yazmak.Film inceleme yorum bölümüne moderatör olan arkadaşım dogush nerede?Tv'den unutulmazlar bölümünde bersin nerede aslında sadece bu bölümler için değil bu iki moderatör nerede?İnternet bölümü başkanı andruil'i gören var mı?Spor, Haberler bölümünde moderatör olan mdeveci ayrıca burda andruil ve bersinde yönetici.Grafik ve Photoshop bölümü yöneticisini ismini ilk defa duydum. fatihcee Bilmeyenlere duyrulur.Her ne kadar onları hayal meyal hatırlasamda meyece ve dr.mete'nin de siteye gereken önemi vermediğini düşünüyorum.Başta iki isim demiştim ama bakıyorum da baya olmuş.