gs ın buyuklugu fenerın copluklerını ıkna etmek olm bkz : elvır balıc bkz : haım revıvo
bu cevabı vercegını bılıyodum ama yanlıs ornek adamım...emre yı fenerde gs da almak ıstedı ,parayı bastık ve biz aldık ayrıca emre turkıye dekı en ıyı cm dir.
Alıntı yapılan: HR.HEXALL - 24 Temmuz 2009, 17:19:10bu cevabı vercegını bılıyodum ama yanlıs ornek adamım...emre yı fenerde gs da almak ıstedı ,parayı bastık ve biz aldık ayrıca emre turkıye dekı en ıyı cm dir.emre türkiyede ki en iyi cm yalnız ali sami yende bu adama küfretmedim adamın hala galatasaraylı oldugunu düşünüyorum çünkü...yoksa yürüyerek oynadığı sıfır katkılı bir sezonda fenere attığı 15 milyon euroluk kazık başka bi türlü açıklanamaz
Alıntı yapılan: nadal90 - 28 Temmuz 2009, 18:05:29Alıntı yapılan: HR.HEXALL - 24 Temmuz 2009, 17:19:10bu cevabı vercegını bılıyodum ama yanlıs ornek adamım...emre yı fenerde gs da almak ıstedı ,parayı bastık ve biz aldık ayrıca emre turkıye dekı en ıyı cm dir.emre türkiyede ki en iyi cm yalnız ali sami yende bu adama küfretmedim adamın hala galatasaraylı oldugunu düşünüyorum çünkü...yoksa yürüyerek oynadığı sıfır katkılı bir sezonda fenere attığı 15 milyon euroluk kazık başka bi türlü açıklanamaz yemın ederımkı futboldan anlamıyosun..
Alıntı yapılan: HR.HEXALL - 28 Temmuz 2009, 19:10:14Alıntı yapılan: nadal90 - 28 Temmuz 2009, 18:05:29Alıntı yapılan: HR.HEXALL - 24 Temmuz 2009, 17:19:10bu cevabı vercegını bılıyodum ama yanlıs ornek adamım...emre yı fenerde gs da almak ıstedı ,parayı bastık ve biz aldık ayrıca emre turkıye dekı en ıyı cm dir.emre türkiyede ki en iyi cm yalnız ali sami yende bu adama küfretmedim adamın hala galatasaraylı oldugunu düşünüyorum çünkü...yoksa yürüyerek oynadığı sıfır katkılı bir sezonda fenere attığı 15 milyon euroluk kazık başka bi türlü açıklanamaz yemın ederımkı futboldan anlamıyosun..::D