Gönderen Konu: Toplanalım!  (Okunma sayısı 1067 defa)

Çevrimdışı debris

• Profili Görüntüle
    • debristyle
Toplanalım!
« Yanıtla #30 : 26 Mart 2009, 15:51:35 »
   diğer arkadaşlar da bişeyler söylesin. hadi ama

? karargah ya da karanlık oda nerde olacak ?

batak oynayabileceğimiz biyer olması gerek. o yüzden kafecafe olmaz. ordaki diğer kafelerden birinde toplanırız. diye düşünüyorum.

hmmm. kk. hasta olmayanlar gelmesin bari burda acayip hasta potansiyeli var hipersüpermanyakgrip mikrobu var bende acayip bulaşıcı salih sende hastasın zaten maske falantkıpta mı gitsek biz. ;D

Çevrimdışı serayy

• Profili Görüntüle
Toplanalım!
« Yanıtla #31 : 26 Mart 2009, 23:18:58 »
Trabzonda olmasam bende gelirdim ama naparsın işte 21 saat :( başka sefere artık ;)
Karadeniz Teknik Üniversitesi
İngiliz dili ve edebiyatı

Çevrimdışı debris

• Profili Görüntüle
    • debristyle
Toplanalım!
« Yanıtla #32 : 27 Mart 2009, 12:09:49 »
   diğer arkadaşlar da bişeyler söylesin. hadi ama

? karargah ya da karanlık oda nerde olacak ?

batak oynayabileceğimiz biyer olması gerek. o yüzden kafecafe olmaz. ordaki diğer kafelerden birinde toplanırız. diye düşünüyorum.

hmmm. kk. hasta olmayanlar gelmesin bari burda acayip hasta potansiyeli var hipersüpermanyakgrip mikrobu var bende acayip bulaşıcı salih sende hastasın zaten maske falantkıpta mı gitsek biz. ;D

söyleyeceğim ilacı kullan, cumartesi günü iyileşmiş olursun ben öyle yapıcam : disophrol repeatabs

çok uyutuyo ama.

penisilin in hapını verdi doktor onu kullanıyodum nezleye çevirdi hastalık anamı ağlatmakta hala daha en sevmediğim hastalıktır nezle...
gelmeyiz olur biter  ;)

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
Toplanalım!
« Yanıtla #33 : 28 Mart 2009, 20:30:36 »
Pazar günü toplanmama kararı alınmıştır.

Site yönetimi.

Çevrimdışı Birkan

• *
    • Profili Görüntüle
    • www.neseliforum.net
Toplanalım!
« Yanıtla #34 : 28 Mart 2009, 20:38:12 »
aa o kadarda size özel geldim gemlik e :P

Çevrimdışı osman

• Meramınız aşk, aşkınız baki olsun
    • Profili Görüntüle
Toplanalım!
« Yanıtla #35 : 28 Mart 2009, 21:38:35 »
ne jengası ya monopoly oynsak daha zevklı olur
Biri jenga mı dedi bu oyunun ustası olan osman olmadan jenga oynayanları kınıyorum...

aga sen böle dion ama değiştim çok değiştim.beni jenga oynarken izlesen tanıyamazsın.haftada iki gün lab. derslerinde deneyler yapıyorum.çok ince karışımlar yapıyorum.göstermiş olduğum hünerlerimle geçmişimden intikam alıyorum adeta.her nekadar üniversiteyi bikaç tüple zarara soksamda...  ::) :)
ayrıca salihe gerekli cevabı mehmetin ve aponun vermesini bekliyorum.şimdi kendimi översem hoş olmaz. ;)

Yorum yaz