Gönderen Konu: sivas tutunamadı  (Okunma sayısı 98 defa)

Çevrimdışı osman

• Meramınız aşk, aşkınız baki olsun
    • Profili Görüntüle
sivas tutunamadı
« : 05 Mart 2009, 12:22:52 »
Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin golleri Deniz, Edu ve Deivid'ten gelirken, Sivasspor'un tek sayısına Bilica imza attı.

geçen haftada lig maçında sivası dağıttık.maçı izledim.fener mütiş oynadı özellikle çok eleştirilen emre fırtınalar estirdi.sahada, yorumlara çok güzel cevap verdi.umarım böyle decam eder.
kupa maçınında ikinci yarısını izliyebildim.lig maçındaki kadar olmasada hine iyi oynadık.

Genel itibariyle pozisyona gireceğimiz zaman ileride çobuk çoğalamıyoruz.bunu yaptığımız zamanlardada gol atıyoruz.takımdaki bu eksik tam manasıyla giderildiği taktirde izlerken keyif alıcağımız ve nice başarılara imza atabilecek bir fener görücez...hadi bakalım. bide güiza dicem ama uzucak... :)

Çevrimdışı HR.HEXALL

• Profili Görüntüle
sivas tutunamadı
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2009, 15:28:15 »
 fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...

İSLAM CUPİ
''Hayatımı iki şey değiştirdi,bunlardan biri futbol diğeri sigara.Futbol beni hayata bağladı,sigara futbol hayatımı bitirdi''

Johann cruyff

Yorum yaz