Gönderen Konu: 2007 Mezunları ve ÖSS  (Okunma sayısı 2253 defa)

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« : 04 Kasım 2007, 15:56:26 »
GEMLİK CELAL BAYAR ANADOLU LİSESİ   2007 YILI ÖSS Yİ KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

11/A SINIFI

1- ESRA FIRTINA   İlköğretim Matematik Öğretmenliği Eğitim Fakültesi  Kocaeli Üniv.

2- MERVEGÜNAY Doğuş Ünv.(İstanbul) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu)        

3-TUĞBA ŞAHİNOĞLU Fatih Üniversitesi (İstanbul Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği (Burslu  

4- GÜLEN  KARADAĞLI  Haliç Üniversitesi (İstanbul Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu)        

5- İBRAHİM AKŞEN Afyon Kocatepe Üniversitesi (Mühendislik FakültesiMalzeme Bilimi Ve Mühendisliği          

6 -TAYGUN BAYKAL Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi                

7- ENGİN BEKTAŞ  İst.Kültür Ünv.Mühendislik  Mimarlık Fak. Mimarlık

8- MERTER BAYRAK Zonguldak Karaelmas Ünv.Müh.Fak.Makine Müh.İkinci Öğrt.    

9- BURCU İŞLER Doğuuş Ünv-İst.-Mühendislik Fak.End.Mühendisliği Türkçe %50burslu

10-BAHAR KORKMAZ Dokuz Eylül Ünv. İzmir Fen-Edb Fak. Matematik (İngilizce)        

11 -YİĞİTÖZEL GS Ünv.İst.-Müh Ve Teknoloji Fak.Bilgisayar Müh.    

12 -ÖZLEM SEZER İTU -İşletme Fak.Endüstri Mühendisliği          

13- GİZEM GENİŞ Marmara Üniversitesi (İstanbul) Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği      

14- ÖMER FARUK TEKİN  Celâl Bayar Üniversitesi (Manisa) Tıp Fakültesi        

15- GÖKHAN TURHAN İ.T.Ü.Makine Fak.Makine                      

16- GÖNÜL SARGÜL Yıldız Teknik Ünv.İst. Kimya Metalorji Fak.Kimya Müh.          

17- PINAR YILMAZ Marmara Ünv.Müh.Fak.Kimya Müh                

18- SİNA TANIŞ İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat

19-  SAMET KARA Afyon Kocatepe Üniversitesi (Afyonkarahisar) Fen-Edebiyat Fakültesi-Kimya

20-Abdurrahman Coşkun ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ - MATEMATİK

SINIF MEVCUDU: 30 YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI:19 .

11/B SINIFI

20 -ÖMER FARUK ÖZET İ.T. Ü. Denizcilik Fak.aştırma İşletme Mühendisliği (Uolp-Suny M)    

21-SİNEMBAŞ Yıldız Teknik Ünv (İstanbul Kimya-Metalurji Fakültesi Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği

22 İSMAİL ÖNAL Dokuz Eylül Üniversitesi (İzmir) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği    

23 -ONUR YÜKSEL  Mühendislik Fakültesi Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği  

24 -TUĞÇE MİRASYEDİ  Kocaeli Üniversitesi Müh. Fak Elektronil Haberleşme Mühendisliği

25 -MERT TUZER  Boğaziçi Ünv.İst-Fen/Edb Fak.Fizik                

26 -SAİDSÖNMEZ İstanbul Ünv.Tıp Fak.                                      

27 -NURAY ÜÇKARDAŞ İTÜ.Kimya Metaluriji Fak.Biyomühendislik Fak. Uolp-Montana State  

28 -ABDULLAH DOĞANÇELİK İst Teknik Ünv. Uçak Ve Uzay Bilimleri Fak.Uçak Müh          

29 -ELİF TUNA  Eskişehir �Osmangazi Ünv.Fen Edb Fak.Kimya    

30 -DERYA PEKCANLI Marmara Ünv.İst. Mühendislik Fak.Kimya Müh.

31 -SEMİH ERCAN AKGÜN  Dokuz Eylül Üniversitesi (İzmir)Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik (İngilizce)

32 -BARIŞ YUSUF FİDAN  Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim        

33 -BAHADIR YEDİKARDAŞLAR İ.TÜ Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Müh.        

34 -MÜNEVVER ACARER  Dumlupınar Ünv. Fen-Edb Fak. Biyoloji  İ.Ö.

SINIF MEVCUDU. 30   YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI:15

11/C SINIFI

35 -HİLAL NOCA Sakarya Ünv Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu İşletme (İkinci Öğretim                      

36 -BURCU DEMİR Marmara Ünv (İstanbul) İktisadi Ve İdari Bilimler Fak. Kamu Yönetimi (Fransızca  

37 -DUHAN TORLAK İst Ünv.Edebiyat Fak. Bilgi Ve Belge Yönetimi

38 -ÇAĞDAŞ ARSLAN Maramara Ünv İktisadi Ve İdari Bilimler Fak.Maliye

39 -SİBEL KARPUZ  ODTU.Fen-Edb Fak.Pskoloji

40 -GİZEM BULUT  Marmara Ünv .İktisadi Ve İdari Bilimler Fak.İşletme

41- AVNİ ALPARSLAN AĞIR Selçuk Üniversitesi (Konya) Hukuk Fakültesi (İkinci Öğretim)        

42 -MERT BEŞE İst. Ünv.İşletme Fak.İşletme

43 -MEHMET BİLGE Hacettepe Ünv.eğitim fak.sınıf öğrt.            

44 -FULDEN TURHAN  Uludağ Üniversitesi (Bursa) İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi kamu yönetimi    

SINIF MEVCUDU. 24       YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI.:10

11/D SINIFI

45- SERGÜL EGE  Marmara Üniversitesi (İstanbul) İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme          

46- UFUK  ALTIN  Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi

47 -SİNAN EMİN ÇAVUŞOĞLU İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat    

48- FERMUDE KARCI A.Menderes Ünv (Aydın)Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Y.O.Konaklama İşletmeciliği

49- EİN BEKTAŞ Marmara Ünv-İst.-Hukuk Fak.İkinci Öğrt.          

50 -RIDVAN ÇELİKLER Ankara Ünv. Hukuk Fak.                        

51 -TÜLES ULUOCAK Marmara Üniversitesi (İst.) İktisadi Ve İdari Bilimler Fak.İşletme

52 -FULYA MELEK TUTUM  Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı          

53 -HİLAL ÇİÇEK  İst.Ünv.İşletme Fak.İşletme  (İngilizce)            

54 -ZEHRA ERESELLİ Başkent Ünv.Ank.-Sağlık Bilimleri Fak.Sosyal Hizmetler %50 Burslu      

55 -NURŞAH AKTAR Afyon Kocatepe Ünv. Bolvadin Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret  

56 -AYLİN DONAT  Celâl Bayar Üniversitesi (Manisa)Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği

57 -İREM ÜNSAL İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi Ve Belge Yönetimi          

SINIF MEVCUDU. 26      YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI:13

11/E  SINIFI

58 -FİLİZ HAMURCU   Balıkesir Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği (İ. Ö.)Necatibey Eğitim Fakültesi

59 -MUSTAFA TAYYAR UĞUR  İzmir Ekonomi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme  

60 -BUKET GÜNEY Hacettepe Ünv.Ank.Güzel Sanatlar Fak.İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı

61-IRMAK YAVUZ Dokuz Eylül Ünv. İzmir İktisadi Ve İdari Bilimler Fak. İşletme İkinci Öğrt.      

62-ŞEBNEM ALTAN Cumhuriyet Ünv.(Sivas) İktisadi ve İdari Bilimler Fak. İktisat (İ.Ö.)        

63 -ZEYNEP DUYAR  Gazi Üniversitesi (Ankara) İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat        

64 -EMRE EFENDİOĞLU Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye İ.Ö

65 -BÜŞRA DENİZ  Dumlupınar Ünv.Kütahya-İktisadi Ve İdari Bilimler Fak.İktisat          

66 -ALİ ABDULLAH  GÜRE   İstanbul  Bilgi Ünv.Hukuk Fak.

67-ŞEYDA KATIMOĞULLARI  Marmara Üniversitesi (İstanbul) İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat

68-MEHMET GÜRKAN ALKAN Muğla Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi

69 -BARIŞ ÖZGÜR  Pamukkale Ünv.Denizli İktisadi Ve İdari Bilimler Fak.Maliye

70 -DİDEM AKAR Dumlupınar Üniv. (Kütahya) İktisadi Ve İdari Bilimler Fak. İktisat (İkinci Öğretim)      

SINIF MEVCUDU. 25    YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI:13

11/ F SINIFI

71 - MELİHA YAŞAM BUDAKÇI   İstanbul Üniversitesi  İletişim Fakültesi Gazetecilik                                  

72 -ASLI   SERTASLAN  Marmara Ünv.İstanbul Fen Edb Fak.Türk Dili Ve Edebiyatı

73 -TAYFUN AKÇAY Gazi Ünv.Ankara-İletişim Fak.Halkla İlişkiler Ve Tanıtım    

74 -OKTAY DİNÇ Eskişehir. Osmangazi Ünv.Fen-Edb Fak. Türk Dili Ve Edebiyatı İkinci Öğrt.    

75 -SÜLEYMAN USLU  Gazi Ünv.Ank.Gazi Eğitim Fak.Tarih Öğrt.    

76 -MERVE MUHTEREM Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema Ve Televizyon  

77 -FATİH KATIRCI Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) İletişim Fakültesi Radyo, Sinema Ve Televizyon      

78 -ÖZGÜR SAYIN Marmara Ünv.İst. Fen-Edb Fak.Tarih              

79-EFGAN KAÇAR Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema Ve Televizyon

80 -ARDA ORAL Gazi Ünv İletişim Fak.Halkla İlişkiler Ve Tanıtım

81 -REHA YÜCE  Başkent Ünv.(Ank.)Eğitim Fak.Sınıf Öğrt.          

82 -FATİH GÜNEŞ And.Ünv.(Eskişehir)AÖF Halkla İlişkiler (A.Ö)

SINIF  MEVCUDU. 15        YERLEŞEN ÖĞ.SAYISI:12

TOPLAM :    Okul Mecudu.150     Tercih Yapan Öğr. sayısı  : 142      

Yerleşen Öğr.Sayısı    82     Yerleşemeyen Öğr. Sayısı: 60    Yerleştirme oranı % 54.6
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2009, 18:16:02 by ugurtanriverdi88 »

Çevrimdışı dr.mete

• Dr. Mete GEDİKBAŞ
  • Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2007, 17:16:20 »
bizim dönem ve bizim 11a gibisi gelmez yaws :d
Game Over...

Çevrimdışı ugurkoc

• ODTÜ Makina Mühendisliği
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2007, 19:56:14 »
genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,başarılarının devamını dilerim üniversite hayatında da
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,
Biri için dünyalar kadar önemlisin.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2007, 21:43:53 »
benide tebrik et :Dbenim neyim eksik

Çevrimdışı SLyMN

• *
    • Profili Görüntüle
    • Kişisel Sitem
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2007, 00:41:45 »
heyt bea başaruya bak :D hele bide 11/f yokmu :D :D

Çevrimdışı Burkanmehdigil

• *
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2008, 00:46:57 »
En çok 11a yani benim sınıfım yerleşmiş

Çevrimdışı Semih

• *
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2008, 17:05:51 »
biz kaldoık bakasana adımız bile yok sınıfla ne övünem ya :'(

Çevrimdışı dr.mete

• Dr. Mete GEDİKBAŞ
  • Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2008, 14:41:34 »
semih seni de ekleriz be hacım dert etme kendine bu kadar
Game Over...

Çevrimdışı EFO

• **
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2009, 00:42:33 »
      64 -EMRE EFENDİOĞLU Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye İö 

Benimkini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye İ.Ö olarak değişebilir misiniz? Yatay geçiş yapmıştım öyle kalmış.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2009, 00:46:11 »
tamam değiştirdim demek sende yatay geçiş yaptın site iki kişi olduk yatay geçiş yapan :)

Çevrimdışı sina

• *
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #10 : 14 Ağustos 2009, 16:15:21 »
yav benim jeoloji mühendisliğini kaldırıp istanbul üniversitesi ingilizce iktisat yapmak mümkünmüdür jeoloji mühendisi olarak kalmak istemiyorum da!!

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Co-Admin
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #11 : 14 Ağustos 2009, 21:43:49 »
yav benim jeoloji mühendisliğini kaldırıp istanbul üniversitesi ingilizce iktisat yapmak mümkünmüdür jeoloji mühendisi olarak kalmak istemiyorum da!!
tamam değiştiriyorum

Çevrimdışı barışyusufidan

• Genel Yönetici
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2009, 00:15:46 »
uur benide uzay mühendisi olarak değiştirsene  :P
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Müh.

Çevrimdışı serayy

• Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2009, 00:23:57 »
uur yaa yapmışken benide mütercim tercüman yazsan fena olmaz:D hep olmak istemişimdir ;) ama buraya deil 2005e
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2009, 00:38:47 by serayy »
Karadeniz Teknik Üniversitesi
İngiliz dili ve edebiyatı

Çevrimdışı sina

• *
    • Profili Görüntüle
2007 Mezunları ve ÖSS
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2009, 15:37:47 »
yusuf vay anasını dalgamıda geçerim diyosun olum kim nerede bölümü değilmi bende artık oradayım işte :D

Yorum yaz