Gönderen Konu: Turnuvanın 9. Maçında Mature and Older galip geldi.  (Okunma sayısı 3248 defa)

Çevrimdışı gemcay

• Profili Görüntüle
Turnuvanın 9. Maçında Mature and Older galip geldi.
« Yanıtla #90 : 28 Ağustos 2008, 13:31:00 »
DÜN GECE YAZMAKDI ASLINDA BUNU HEDEFİM AMA SANIRIM GEÇ KOYDUNUZ BU ALANI HERNEYSE
öncelikle  iki kişi hariç rakibimizi kutluorum çağrı ve mehmet heriç bunlar kutlanmayı hakedecek adam değiller evet belki büyüğümsünüz saygı göstermem lazım ama siz bana sevgi göstermedinizki saygı görmeyi hakedin.diğer abilerimi öncelikle  tebrik ediorum  ikinci olaraksa özür diliyorum olayların çıkmasını kimse istemezdi ama sizden rica ettik eksiklerimiz var maçı yarın yapalım dedik siz kabul etmdiniz oysa biz sizi 4 gün boyunca bekledik ağzımızı açmadık.bunun arkdasına sığınmıyorum yine sizi yenebilrdik ama saolsun hata yapan demiorum direk  TARAF TUTAN  bi HAKEM  vardı ortada resmen oyuncumuzda atıldıktan sonra 8e 6 oynadık  ve rakibimizdeki 2  kişinin ettiği küfürleri hep pas geçerken kartları yiyen oyuncusu atılan takım biz olduk hemnde durduk yere ayrıca verdğin faulleri bugün ilk okul birinci sınıf maçlarında vermiolar  sayende eksik kaldık ve buşekilde yenildik aferin eline ne geçtiyse tepe tepe kullan bn 18 yaşındayım belki aranızdaki birçok kişinin tvde isledii maç kadar resmi maça çıktım  oyüzden gelip burda konuşuorum arkaşlar belki diyecekelr yenildi konuşuo hayır yenildiim diye değil haksız yere yenildiim için konusuorum bu zamana kadar çok maç çok kupa kaybettim  ve dahada çok kaybedip çok kazanacaım.aslında söylenecek çok ağır sşeler var bi kaç kişiye ama formu kirletmek istemiorum onlar bilio kendilernin ne olduklarını bu yazdıım yazıyı silmezseniz sevnirim site yönetimine söylüorum
şu saate kadar hep sustum hep takip ettim yazılanları ama maçta yaptığın terbiyesizce tavırları forumda da gösteriyosun en azından bana hitabın değişmemiş maçta her zaman objektif bakmaya calıstım gördüklerimi çaldım ayrıca faruk emreye atılan tekmede sizin hasan önümü kapatmıştı pozisyonu süzemedim...herneyse olan olmuş beni üzen nokta benm seni faruk emreyi kardeşim olarak gördüğümü bildiğiniz halde beni nasıl olurda taraf durduğumu söylersin en azından gecen macıda ben yönetmiştim karsı takımda da arkadslarım vardı orda neden bişey olmadı... bunları soylerken kendimi durumdan kurtarmak degıl siz kardeşlerimin kırgın gönlünü almak şu ana kadar hiç kimseyle her hangi bi dargınlıgım olmadı bu saatten sonrada olmsını istemem...hakkınızı helal edin...

Labirent

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : 28 Ağustos 2008, 13:49:42 »
Macta olan macta kaldı.. sende hakkını helal et :)

bi hakkımız gecmedi aslında szn bise hakkınz gecti böle bi turnuvada emek sarfettnis o yüsden cok saolun..
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2008, 13:57:03 by Labirent »

Çevrimdışı hbaris

• Bölüm Yöneticisi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 28 Ağustos 2008, 18:28:56 »
turnuvanın böle kapanması gerçekten mutlu etti bizleri...kırgınlar olmaması bizim en büyük dileğimizdi...
-KİMYA MÜHENDİSLİĞİ

YA OLDUGUN GİBİ GÖRÜN,YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL!!!

BS.5

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 28 Ağustos 2008, 18:43:15 »
VARSA HAKKIM HELAL OLSUN AYDIN ABİ MAÇTA OLAN MAÇTA KALDI K.BAKMA

Çevrimdışı gemcay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 29 Ağustos 2008, 10:29:04 »
burak ve takım arkadşları şunu tekrar tekrar söylüyorum sizler benim kardeşimsiniz kesinlikle ve kesinlikle ard niyetli bi davranış sergilemedim... anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim kardeşlerim...inşallah seneyede aynı güzellikte bi turnuva olur...eksikliklerimizi bu turnuvada tecrübe edip seneye aynı hatalarla karşınıza çıkmama dileğiyle...

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 29 Ağustos 2008, 18:45:47 »
gcbal ailesinede boyle bır son yakısırdı hepınız sagolun arkdaslar 

Yorum yaz