DÜN GECE YAZMAKDI ASLINDA BUNU HEDEFİM AMA SANIRIM GEÇ KOYDUNUZ BU ALANI HERNEYSE öncelikle iki kişi hariç rakibimizi kutluorum çağrı ve mehmet heriç bunlar kutlanmayı hakedecek adam değiller evet belki büyüğümsünüz saygı göstermem lazım ama siz bana sevgi göstermedinizki saygı görmeyi hakedin.diğer abilerimi öncelikle tebrik ediorum ikinci olaraksa özür diliyorum olayların çıkmasını kimse istemezdi ama sizden rica ettik eksiklerimiz var maçı yarın yapalım dedik siz kabul etmdiniz oysa biz sizi 4 gün boyunca bekledik ağzımızı açmadık.bunun arkdasına sığınmıyorum yine sizi yenebilrdik ama saolsun hata yapan demiorum direk TARAF TUTAN bi HAKEM vardı ortada resmen oyuncumuzda atıldıktan sonra 8e 6 oynadık ve rakibimizdeki 2 kişinin ettiği küfürleri hep pas geçerken kartları yiyen oyuncusu atılan takım biz olduk hemnde durduk yere ayrıca verdğin faulleri bugün ilk okul birinci sınıf maçlarında vermiolar sayende eksik kaldık ve buşekilde yenildik aferin eline ne geçtiyse tepe tepe kullan bn 18 yaşındayım belki aranızdaki birçok kişinin tvde isledii maç kadar resmi maça çıktım oyüzden gelip burda konuşuorum arkaşlar belki diyecekelr yenildi konuşuo hayır yenildiim diye değil haksız yere yenildiim için konusuorum bu zamana kadar çok maç çok kupa kaybettim ve dahada çok kaybedip çok kazanacaım.aslında söylenecek çok ağır sşeler var bi kaç kişiye ama formu kirletmek istemiorum onlar bilio kendilernin ne olduklarını bu yazdıım yazıyı silmezseniz sevnirim site yönetimine söylüorum