Gönderen Konu: Turnuvanın 2. Gününün 2. maçını ÖMER DEMİROK ve ARKADAŞLARI kazandı.  (Okunma sayısı 827 defa)

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
Turnuvanın 2. Gününün ilkinci maçını ÖMER DEMİROK ve ARKADAŞLARI kazandı.

Maç sert geçti istenmeyen olaylarda yaşandı fakat herşeye rağmen güzel kırankırana bir maç oldu.

Maçta Defensive Wall'un gollerini Bahadır ve Ali Rıza kaydetti.

ÖMER DEMİROK ve ARKADAŞLARI'nın golleri Emre ve Tarık'tan geldi.Emre 4 gol, Tarık 1 gol atı.

« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 14:18:19 by [ADMIN] »

Çevrimdışı vidar

• *
    • Profili Görüntüle
    • Blog
Üstteki foto mu yendi alttaki foto mu acaba  ;) Bana alttaki gibi geldi ama yine de sorayım dedim

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
Alttaki yendi :)

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
Defensive wall teknik direktörü mağlubiyeti tecrübesizliğe ve hakemin kötü yönetimine bağladı
    TECRÜBESİZDİK!
Maçtan önce verdiğim demeçlerde defansif bir takım olduğumuzu söylemiştim ve maçtan önce kurmaylarımla yaptığım toplantılarda
takımı defansif bir düzenle çıkarmanın en doğru olacağına karar verdim ve ölede çıkardım ilk yarı bu nedenle lehimize geçti diyebilirim
fakat ikinci yarım düşen kondisyonumz bize yenmicek goller yedirtti ve sonrada maçı ne yazıkki  çeviremedik takımım böyle turnuvalara alışkın
deil oynaya oynaya tecrübe kazanacağız.
    BÖYLE HAKEM OLMAZ!
Hakemler hakkında konuşmayı sevmedeğimi herkez bilir fakat böyle hakemlerede konuşulur! Yönetimi göreve çağırıyorum futbolcularımız biçiliyor faul bile
verilmezken bizim takım iciç kartlar havada uçusuyor böyle hakemlerle bu turnuva yürümez hakemler futbolun önüne geçmemeli...
     AĞLAYACAK DEĞİLİZ
Defensive Wall büyük bir takımdır kaybedilen kupalara ağlayacak halimiz yok Futbolda dün yoktur önümüze bakıcaz daha kazanacak çok kupa var...

Teknik Drektör Takımda revizyon yapıcakmısınız sorusuna ise şöyle cevap verdi:
     TAKIM TABİ Kİ BÖYLE KALMAYACAK!
Takımı özellikle ikinci yarıda beğenmediğimi söylemeliyim  Ali Rıza böyle oynarsa değil yedekte kendine paf takımda bile yer bulamaz performansı düşen
oyuncunun gözünğn yaşına bakmam benim takımımın yıldızı yoktur çalışan formayı kapar!

Teknik Direktör mustafa için ise şunları söyledi:
     CEZA VERSEK DE FAYDA ETMİYOR!
Mustafa yetenekli fakat duygularına hakim olamıyor 2 maçta bir kırmızı kart görmesi kabullenebilecek bişey değil böyle oynadığı sürece o da ali rızayla aynı
kaderi paylaşacak Mutlaka soracaksınız diğe söylüyorum hayır ceza almayacak ben alıştım artık parası cebinde kalsın!

Not:espri amaçlı olduğu unutulmamalıdır...

Çevrimdışı omerdinho3

• *
  • ALEGRİA 80 R
    • Profili Görüntüle
Defansifwall u tebrik ediyoruz ama 1 kaleci 5 defans 1 forvetle futbol oynanmaz cok yanlıs !

Çevrimdışı yeşilboncuk

• *
    • Profili Görüntüle
ömer kutlarım seni ve takım arkadaslarını.. ;) =)

Çevrimdışı omerdinho3

• *
  • ALEGRİA 80 R
    • Profili Görüntüle
Tesekkur ederım zeynep amacımız qruplara kalmaktı hayırlısı baqalım  :-X

Çevrimdışı omerdinho3

• *
  • ALEGRİA 80 R
    • Profili Görüntüle
ömer dostum jeneriklere oynamışsınız bi de golle süsleseymişsin daha iyi olacaktı

Çevrimdışı tlha

• *
    • Profili Görüntüle
sertlik için kusura bakmayın arkdaşlar

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
gufo arkadasım hakeme yorum yaparken sertlık konusuna gırmısın bence sert olan  takım Defensive wall du hatta bılerek olay cıkarmak ısteyen takımda  toplam 5 macta sadece bu macta olay cıktı ve hakem ıtıraz edıldı neden acaba ?

Çevrimdışı SuperPippo

• Profili Görüntüle
yok ya biz sert oynadık orası doğru ama hakemin düdük çalıp sonra oyunu devam ettirmesi çileden çıkardı

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
gufo arkadasım hakeme yorum yaparken sertlık konusuna gırmısın bence sert olan  takım Defensive wall du hatta bılerek olay cıkarmak ısteyen takımda  toplam 5 macta sadece bu macta olay cıktı ve hakem ıtıraz edıldı neden acaba ?
Not:espri amaçlı olduğu unutulmamalıdır... burasını okumadın galiba?

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
arkdasım okudum sonucta hersyı soyleyıpte esprı lafının altına sıgınmakta sacma deıl mı sence neyse uzatmaya gerek yok benım yorumum bu

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
yok ya biz sert oynadık orası doğru ama hakemin düdük çalıp sonra oyunu devam ettirmesi çileden çıkardı
bu konuda haklı olabılırsın ama sonucta serkan arkdasımızda hıc bı beklentıye gırmeden geldı yonettı kac saat boyunca hataları olabılır ama ıstıyerek  kesınlıkle yapmamıstır

Çevrimdışı gufo

• Profili Görüntüle
arkdasım okudum sonucta hersyı soyleyıpte esprı lafının altına sıgınmakta sacma deıl mı sence neyse uzatmaya gerek yok benım yorumum bu
espriye sığınmak mı? allahım bi maçtan elendim diye kime laf atacam ya?

Yorum yaz