Gönderen Konu: kural?  (Okunma sayısı 843 defa)

Çevrimdışı tlha

• *
    • Profili Görüntüle
kural?
« : 13 Ağustos 2008, 20:45:35 »
su kurallari biraz dha esnetemezmyz mesela su sarı kart olayı 4 sarı kart kırmızı olsn 6 da olabilir 2 cok az sonucda profosyonel değiliz

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 20:47:53 »
1 maç içinde 2 sarı kart 1 kırmızı kart oluyor bir sonraki maça cezalar bitiyor kırmızı kart görüldüğünde sadece o maç atılıyor bi sonraki maça ceza bitiyor.

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 20:49:42 »
evet ya gerçekten bu kuralın değişmesi çok güzel olur.sonuçda halısahada maç yapıyoruz ve talha arkadaşımın da deiği gibi profesyonel futbolcular değiliz.hatta işin maddi yanıda önemli.mesela maçın 2. dakikasında oyundan atılan bi insanın parası boşa gidebilir.açıkçası bana çok koyar böyle bişi.tabi ki bunu bizler değil turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımız düşünücek.saygılarımla

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2008, 20:52:10 »
su kurallari biraz dha esnetemezmyz mesela su sarı kart olayı 4 sarı kart kırmızı olsn 6 da olabilir 2 cok az sonucda profosyonel değiliz
4 veya 6 cok fazla olur 2 en ıyısı arkadaslar sonucta hepımız arkdasız ve4 sarıkartlık oynayacak kısı huzuru bozar 2 en ıyısı bence

Çevrimdışı tlha

• *
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2008, 20:52:30 »
eet yani o zaman hoş olmaz hele sarı kart hakem de insan ya takarsa nolcak güvenmem için tek bi sebep söle

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 20:54:42 »
suan hakemı karar vermedık ama ortak bır karar alıcaz bu turnuvada bızım samımeyetımıze ınanın yeter arkdaslar hıc bır sorun olmaz sonucta uluslar arası bır turnuva degıl hepımız aynı okulda okumus ınsanlarız kac yasına geldık ben kavga gurultu veya abartı bır olay olacagına ınanmıyorum

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 21:00:24 »
evet ya gerçekten bu kuralın değişmesi çok güzel olur.sonuçda halısahada maç yapıyoruz ve talha arkadaşımın da deiği gibi profesyonel futbolcular değiliz.hatta işin maddi yanıda önemli.mesela maçın 2. dakikasında oyundan atılan bi insanın parası boşa gidebilir.açıkçası bana çok koyar böyle bişi.tabi ki bunu bizler değil turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımız düşünücek.saygılarımla

Maçın 2 dk sında atılabilceğini düşünen bir kişi turnuvanın huzurunu kaçırmasın hiç başvurmasın.Biz dostluk ortamında maçlar istiyoruz amacımız sadece maç değil okul günlerimizdeki gibi kardeşçe anlarımızı tekrar canlandırmak istiyoruz.Tekrar ediyorum kendine hakim olamayan kavga gürültü çıkarabilceğine inanan kişiler lütfen başvurmasın.

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2008, 21:03:11 »
ya atılmak ille kavga,gürültü,sert dalma ile olmaz ki.mesela 2. dakikada top kaleye gidiyo boş kale elle dokundm topa ki her halısaha maçında olabilecek durumlardan biri bunun cezası kırmızı karttır.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2008, 21:05:42 »
arkadasım emin ol bazı durumlarda esnek olunacak sız burda yazın bız dusunuruz ama sonucta futbolda kırmızı kart dıye bısey var ve uygulamak zorundayız sonucta elle dokunmamak lazım

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2008, 21:07:02 »
ofsayt denilen kuralda vardır futbolda o zaman bunu da uygulamak gerekmezmi.ya ben zaten kırmızı kart olmasın demiyorum.sadece biraz esnek davranılmalı.

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2008, 21:08:30 »
sen hangı halı saha macında ofsayt gordun arkdasım halı sahada nasıl oynanıyosa oyle oynanacak sonucta halı saha kurallarını az cok bılıyoruz

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2008, 21:10:03 »
sen hangi halı saha maçında kırmızı kart gördün ya?hangi halısaha maçında kaleciye geri pas verilmeme olayını gördün?

Çevrimdışı CO-ADMİN

• Uğur Tanrıverdi
  • Bölüm Yöneticisi
  • 2006 Mezunu
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2008, 21:12:02 »
sen hangi halı saha maçında kırmızı kart gördün ya?hangi halısaha maçında kaleciye geri pas verilmeme olayını gördün?
vıto sen bıze ınan gerısını kafana takma olur mu normal arkadaslarınla halı sahada nasıl oynuyorsan aynen oyle olacak bu arada ben bırcok halı saha macına katıldım turnuvada gerı pas vardı kırmızı kartta vardı ama ofsaty yoktu bundada olmucak

Çevrimdışı vito

• Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2008, 21:15:18 »
teşekkür ederim.hepimize bol şans.

Çevrimdışı [ADMIN]

• ---[FLP]---
  • Administrator
  • [kaptanlvnt]
    • Profili Görüntüle
kural?
« Yanıtla #14 : 13 Ağustos 2008, 21:15:28 »

Üniversite turnuvalarının hepsinde bu kurallar vardır.Bizzat katıldım.Ve hepside halı saha maçıydı.

Yorum yaz