Alıntı yapılan: vidar - 12 Ağustos 2008, 17:59:54duydum ki ömürlerin bi takım varmış. burak'lardan 15 tane mi 20 tane mi ne yemiş yok be oglum 13-8 mi ne bitti o mac.. ama adamada sorarlar be muhsin gol atamayan forvet olurmu diye.. 3 senede attıgın tek gol şutumu yanlışlıkla çarpmanla gerçekleşmişti
duydum ki ömürlerin bi takım varmış. burak'lardan 15 tane mi 20 tane mi ne yemiş
Alıntı yapılan: omur - 13 Ağustos 2008, 00:12:04Alıntı yapılan: vidar - 12 Ağustos 2008, 17:59:54duydum ki ömürlerin bi takım varmış. burak'lardan 15 tane mi 20 tane mi ne yemiş yok be oglum 13-8 mi ne bitti o mac.. ama adamada sorarlar be muhsin gol atamayan forvet olurmu diye.. 3 senede attıgın tek gol şutumu yanlışlıkla çarpmanla gerçekleşmişti çok geliştirdim oğlum kendimi artık gol atmıyorum forvet arkasıymış meğersem benim yerim yeni anladım elazığda maç yapmaktan başka bi şey yapmıyoz zaten
Alıntı yapılan: adem tosun - 13 Ağustos 2008, 11:53:19turnuva kurallarına göre oyuncuların bisim okuldan olması gerekıomus.bisim bi oyuncumus okula kayıt yaptırdı ılk bı kac gun geldı ama sonra bıraktı.inş kabul edersinisahmet al bizim okula hiç gelmediki. bursaya gitti. okulda hiç bi zaman derse girmedi :S.
turnuva kurallarına göre oyuncuların bisim okuldan olması gerekıomus.bisim bi oyuncumus okula kayıt yaptırdı ılk bı kac gun geldı ama sonra bıraktı.inş kabul edersinis
Bizim sınıftan bi arkadaşa söyledim oda katılmak istiyo. Okul takımında ama antremanlara gitmediği için maça çıkamıyo
Alıntı yapılan: vidar - 13 Ağustos 2008, 14:19:13Alıntı yapılan: omur - 13 Ağustos 2008, 00:12:04Alıntı yapılan: vidar - 12 Ağustos 2008, 17:59:54duydum ki ömürlerin bi takım varmış. burak'lardan 15 tane mi 20 tane mi ne yemiş yok be oglum 13-8 mi ne bitti o mac.. ama adamada sorarlar be muhsin gol atamayan forvet olurmu diye.. 3 senede attıgın tek gol şutumu yanlışlıkla çarpmanla gerçekleşmişti çok geliştirdim oğlum kendimi artık gol atmıyorum forvet arkasıymış meğersem benim yerim yeni anladım elazığda maç yapmaktan başka bi şey yapmıyoz zaten tamam o zaman eger oyleyse bırak bu takımları başımın üstünde yerin var
Alıntı yapılan: MeLLoody - 13 Ağustos 2008, 16:21:05Bizim sınıftan bi arkadaşa söyledim oda katılmak istiyo. Okul takımında ama antremanlara gitmediği için maça çıkamıyo tamam o zman yazsın sıteye takımını
ben şimdi takım kurayım diyeceğim ama çağrı akalar falan pek bi sakat be mehmet deveci sana sesleniyorum takımda yer var mı ya da takım kurayım fark yiyelim daha bi güzel olur