benim okulum yok. ösym'ye söylicem tercih rehberine kız öğrenci sayısını da yazsın. ona göre seçelim kardeşim
Alıntı yapılan: zikotin - 16 Mart 2009, 21:40:38benim okulum yok. ösym'ye söylicem tercih rehberine kız öğrenci sayısını da yazsın. ona göre seçelim kardeşimÜniversitede kızlar teklif ediyomuş biliyo musun? Tövbe tövbeeeeeeeeeeeeeeee
ya şimdi lise de rekabet ve ortam az olduğu için kızlar biraz havalı oluyo. kendilerini vazgeçilmez sanıo. ama ünide rekabet-ortam vb. var.
Alıntı yapılan: MeLLoody - 17 Mart 2009, 19:25:37Yok yok. Düşünsene hergün Kızılay falan yaptığını... Gerçi 4 senede sıkılırım ama güzel olur be... 3-4 bavulla gidip 2 kamyon eşyayla dönerim İstanbul'da yaşayamam ben yaaa... Denizi çok özlerim ama çöpçülük olsun ODTÜ olsun yaa... Bölüm ayırmıyorum yeterki ODTÜ olsun istanbul derken pendik i kastetmıosun heralde kızılay kızılay dediğin ne ya? 4 sene değil ben oraya 2 kere gitsem sıkılırım. istanbul bile baydı ya
Yok yok. Düşünsene hergün Kızılay falan yaptığını... Gerçi 4 senede sıkılırım ama güzel olur be... 3-4 bavulla gidip 2 kamyon eşyayla dönerim İstanbul'da yaşayamam ben yaaa... Denizi çok özlerim ama çöpçülük olsun ODTÜ olsun yaa... Bölüm ayırmıyorum yeterki ODTÜ olsun